avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... benzina cu apa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

benzina cu apa

Buna,

Ati bagat vreodata din minunatele benzinarii romanesti, benzina cu APA.....? Nu doar ca a costat benzina mult...dar sa vedeti cheltuielile de dupa cu piesele care trebuie schimbate datorita benzinei care contine APA......
Cine are vreo idee? Ce as putea sa fac? Unde sa reclam benzinaria respectiva? Ce actiune s-ar putea incepe in instanta?

Ar fi cazul sa spunem STOP nesimtirii acestor magnati care cu certitudine nu baga benzina cu APA in Lamborghini-urile lor.

Merci
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:20, 24 August 2010
este foarte buna idea cu adresele la OPC...trebuie sa devina un subiect cunoscut pentru ca asa avem mai multe sanse.
Trebuie sa ne facem auziti!
Mai ales daca se fac adrese in mai multe orase la OPC. Poate avem noroc si dam de cineva in presa dispus sa ne ajute si sa ne asculte.
ok!
Pentru inceput cred ca ar trebui sa mutam discutia in sectiunea discutii diverse, daca se poate ca "anunt", si sa vedem reactiile colegilor de forum.
Sunt curioasa cati vor recunoaste ca si masina lor a "simtit", apa din benzina.
Apoi sa incropim un model de plangere pentru OPC, dar si unul pentru Societatile mame.
ok!
Puteti muta dvs dicutia? Nu stiu cum.
Pregatesc eu sesizarea catre OPC!
Va puteti ocupa dvs de adresa catre societate?
Merci
Hop si eu!
N-as muta subiectul deoarece fapta as numi-o… inselaciune cu privire la calitatea marfurilor (art 297 c.p. parca) :">
Combustibilul este un bun care face obiectul circuitului economic; nu?

Mai apoi: nu as acuza marile companii ci pe aceia care detin pompele de combustibil. Chiar nu cred ca acest combustibil “botezat” pleaca asa pe poarta fabricii… Poate fi botezat de soferul cisternei si poate fi botezat de angajatii benzinariei sau chiar de cel care are aceste pompe – si care difera de marile companii… Cel putin asa am inteles ca se intampla in cazul celor mai multe. Oricum, angajatii pot fi considerati… suspecti.

Urmeaza ce e mai greu: dovada. Ei… aici intra in “discutie” relatiile personale ale fiecarui nemultumit in parte si a tuturor la un loc…

Poate fi “aranjat” un flagrant cu un ofiter / subofiter de la “politia economica”.
Mergeti si faceti plinul (rezervorul trebuie sa fie la limita – si aceasta sa se constate de un expert inainte de a incarca) dar imediat trebuie facuta analiza benzinei din rezervor (evident, sa aveti bonul – unde sunt inscrise data si ora la care ati facut plinul). Apoi, ofiterul poate inchide respectiva pompa (statie) si un expert va lua o mostra de benzina pentru analiza… Oare de ce exista si "truse criminalistice mobile"?
In principal ar trebui sa aflati cand se face incarcarea rezervorului respectiv… Sa nu aveti surpriza ca il vor incarca imediat cu benzina “curata”.

O idee e o idee – cu practica e ceva mai… dificil.

Dovada ar trebui sa o faca aceia care au primit plangerea de la cei inselati, evident. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am alimentat de la benzinărie apă. exista bon fiscal, probă și martori! cum procedez pentru despăgubire, pentru că mașina nu mai funcționează? CasianaDalia CasianaDalia Am alimentat apa in loc de benzina la o renumita benzinărie!Am bon fiscal,proba,înregistrare video si martori.Cum procedez pentru despăgubire?!Masina nu mai ... (vezi toată discuția)
Etichetare gresita produs in benzinarie gabidonose gabidonose Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. La finele saptamanii trecute, am dorit sa ... (vezi toată discuția)
Furt benzina peco +neplata taxi ramonasv84 ramonasv84 Buna ziua. va rog sa-mi dati o sugestie pt urmatoarea situatie: In data de 23.07 prietenul meu ( sofer pe taxi ) a dus 4 tineri intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)