avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda prin posta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda prin posta

Buna ziua
Am primit o amenda prin posta, recomandata cu confirmare de primire,in valoare de 1400 lei, pentru ca acum o luna am fost surprinsa de garda de mediu pe plaja Corbu, campand si stationand cu masina, desi nicaieri nu era postat vreun indicator care sa interzica acest lucru. As vrea sa stiu si eu daca este legala amenda atata vreme cat procesul verbal nu a fost completat in fata mea, dar in el scrie ca am refuzat sa-l semnez si culmea mai este trecut si un martor. Daca am semnat pentru primire la posta, pot sustine ca nu am primit amenda acasa atata vreme cat nu se specifica nicaieri la ce face referire recomadata respectiva? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 08:51, 20 August 2010
aveti posibilitatea contestarii acestei amenzi in instanta in termenul legal. semnatura data pe formular, reprezentantului postei, certifica ca v-a fost comunicat procesul verbal de sanctionare si, de la data imnimarii curge termenul de contestare. daca nu contestati procesul verbal in termenul legal acesta devine executori si sinteti buna de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de care n-am habar mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua In data de 29 august 2010 am primit o amenda de 1400 lei pentru ca am campat pe plaja Corbu langa Navodari desi nu era nici un indicator care sa ... (vezi toată discuția)
Amenda primita prin posta remier remier In data de 22.07.2010 eram in zona plaja Corbu. Masina era parcata pe marginea drumului la fel ca si celelalte zeci de masini si rulote, la mare distanta de ... (vezi toată discuția)
Am primit o amenda, dar la fisc este alta (deja s-a emis somatia de executare) dantetris dantetris In zilele de 28 si 29 iulie 2010 am fost avertizat de catre Garda Nationala de Mediu, Comisariatul Regional Galati, pentru ca am campat si am intrat cu masina ... (vezi toată discuția)