avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda de care n-am habar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda de care n-am habar

Buna ziua
In data de 29 august 2010 am primit o amenda de 1400 lei pentru ca am campat pe plaja Corbu langa Navodari desi nu era nici un indicator care sa interzica acest lucru. Procesul verbal nu a fost completat atunci de fata cu mine de agentul de la Garda de Mediu, ci l-am primit prin posta, cu confirmare de primire. Pe confirmarea de primire nu scria ca ar fi vreo amenda, ci numai numele si adresa Garzii de Mediu, prin urmare ar fi putut sa-mi trimita si o poza cu mine la plaja. Acum doua zile cand am fost sa platesc impozitul pe casa, mi s-a spus ca am si o amenda de 1400 lei. Am facut pe nestiutorul si am cerut copie de pe procesul verbal. Atunci am constatat ca de fapt nu era vorba de amenda primita prin posta ci de o alta cu aceeasi valoare, la care s-a atasat confirmarea mea de primire. Adica amenda primita prin posta nu figureaza la taxe si impozite, in schimb figureaza o alta amenda cu aceeasi valoare si cu confirmarea mea de primire de la prima amenda. Ce pot face in situatia aceasta? Va multumesc.
Adresati-va judecatoriei in a carei raza teritoriala a fost constata contraventia, cu o contestatie la executare.
(procesele verbal intocmite cu nesocotirea dispozitiilor normative sunt lovite de nulitate absoluta)
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda prin posta mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am primit o amenda prin posta, recomandata cu confirmare de primire,in valoare de 1400 lei, pentru ca acum o luna am fost surprinsa de garda de ... (vezi toată discuția)
Am primit o amenda, dar la fisc este alta (deja s-a emis somatia de executare) dantetris dantetris In zilele de 28 si 29 iulie 2010 am fost avertizat de catre Garda Nationala de Mediu, Comisariatul Regional Galati, pentru ca am campat si am intrat cu masina ... (vezi toată discuția)
Amenda primita prin posta remier remier In data de 22.07.2010 eram in zona plaja Corbu. Masina era parcata pe marginea drumului la fel ca si celelalte zeci de masini si rulote, la mare distanta de ... (vezi toată discuția)