avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pasi iesire din coproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pasi iesire din coproprietate

Care sunt acesti pasi ce trebuie urmati pt iesirea din coproprietate, in cazul beciurilor?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 20:57, 22 August 2010
poare ar trebui sa sesizati mai intai primaria in calitate de proprietar al beciului de abuzul comis de vecin si apoi sa il dati in judecata.
athe a scris:

poare ar trebui sa sesizati mai intai primaria in calitate de proprietar al beciului de abuzul comis de vecin si apoi sa il dati in judecata.

Primaria este cea care a dat certificatul de urbanism / autorizatia de constructie , ce sesizare ?
Asa cum a precizat si user-ul adisan nu se poate cere iesirea din coproprietate cand vorbim de un imobil aflat in proprietatea altcuiva .
Vreau sa cred ca din neatentie user-ul av_andra 13 a raspuns avand in vedere ca lipsea lucrul esential pentru initierea unei actiuni si anume proprietatea / coproprietatea .
Consider ca , in conditiile date , nu aveti ce face .. Puteti doar sa solicitati si dvs. , asemenea celuilalt chirias , emiterea certif. de urbanism si autorizatiei de constructie pt montare trapa beci din locuinta (daca locuiti la parter ) ...:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinului miha29ela miha29ela Vecinul meu, coproprietar al aceluiasi imobil, a obtinut certif. de urbanism pentru trapa beci din locuinta proprie, beci aflat in folosinta comuna cu mine, ... (vezi toată discuția)
Aflare nr. certif. fiscal, autorizatie miha29ela miha29ela Vecinul meu, coproprietar al aceluiasi imobil, a obtinut certif. de urbanism pentru trapa beci din locuinta proprie, beci aflat in folosinta comuna cu mine, ... (vezi toată discuția)
Actionare in justitie acord notarial miha29ela miha29ela In anul 2003 am obtinut acordul notarial al vecinului (curte comuna) pentru extindere locuinta. Suprafata pe care s-a facut extinderea a inclus si intrarea ... (vezi toată discuția)