avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... fond garantare creante salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

fond garantare creante salariale

Daca debitorul este in reorganiz judiciara si nu s-a ridicat dreptul de administrare, mai pot face, ca salariat-creditor, cerere la Fondul de garantare a creantelor salariale, pt a-mi putea la banii (salarii restante neplatite) inainte de finalizarea reorganiz sau inchiderea dosarului?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:09, 11 Septembrie 2010
in care nu s-a ridicat dreptul de administrare, nici macar partial?

In acest caz nu va incadrati in prevederile legii 200, mentionate anterior .
Platile se vor face conform planului de reorganizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie si salariu restant - societate in insolventa maria-manuela maria-manuela Am lucrat timp de 4 ani si jumatate la o firma, pe post de reprezentant comercial. In 2012,cu o saptamana inainte de a fi declarata insolventa ni s-a cerut sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii firma faliment kinder_doina kinder_doina Daca dupa ridicarea dreptului de administrare lichidatorul judiciar propune intrarea firmei in faliment,se mai poate accesa fondul de recuperare a creantelor ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii din fondul de garantare mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua, am citit recent un articol in care se vorbea despre recuperarea salariilor din Fondul de garantare a salariilor. Ma intereseaza ,va rog daca ... (vezi toată discuția)