avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subventie schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subventie schimbare loc de munca

Buna ziua,

Am fost angajat in oct. 2008 cu subventie...societatea la care lucrez se afla in declin, angajatorul presimt ca o sa ma roage sa-mi dau demisia pt ca din cate stiu trebuie sa tina raporturile de munca cu mine pe o perioada de minim 3 ani...intrebarea mea e cum pot intra in somaj , dak se poate ? sau sa ma transfer la alta firma sa am continuitate pe cartea de munca ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 12:24, 6 Septembrie 2010
Daca anul trecut am luat concediu de odihna...eram in primul an mi-au zis k ma lasa prezent pe statele de plata ca si cum as lucra dar eu eram in concediu de odihna...pot lua acum din urma sa le zic dak nu am fost pontat si sa nu-mi mai dea nici un ban adik 21 zile poate gasesc vreun loc de munca si + 6 zile pe anul asta care mai am ?!

Se poate ??

Multumesc !
da! puteti beneficia de toate zilele de c.o. neefectuate... faceti cerere de c.o. .
Am vb si mi-a zis k de anul trecut nu le mai poate pune anul asta...sa le adune numai sa iau banii...i-am zis k eu anul trecut am luat concediu de odihna la negru sa zicem nu am fost pontat in stat era ca si cum am fost prezent...si vroiam acum concediu de pe anul trecut legal sa fiu pontat fara sa mi-l plateasca +5 zile anul asta cate mai am!
-Se poate ??
art. 141 ...legea 130/1996 spune k am dreptate...
Ma ajutati , va rog ?!
Deci ma ajutati va rog...anul acesta 2010 am luat 15 zile co de odihna...anul trecut nu am luat si vreau sa le iau tot acum luna asta 20 aferente 2009 ...in total 35 se poate intr-un 1an ??

Alte discuții în legătură

Obligat sa demisionez eduard edy eduard edy inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
Pt a lua somaj jax jax Buna ziua. Lucrez de 1 an si 7 luni la o firma am fost angajat din somaj, patronul a beneficiat 12 luni de subventie si trebuia sa ma tina minim 3 ... (vezi toată discuția)
Lichidarea madalinaxs madalinaxs dak mi s-a desfacut contractul de munca disciplina,am dreptul sa primesc o lichidare,respectiv banii p concediul de drept la care aveam dreptul inacest an? si ... (vezi toată discuția)