avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce acte imi trebuiesc pt. luarea in spatiu a unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce acte imi trebuiesc pt. luarea in spatiu a unei persoane?

Buna seara !

Doresc sa o iau pe mama mea in spatiu dar nu stiu unde sa merg si ce acte imi trebuiesc.... Vreau sa-i schimb si buletinul cu noua adresa........
Cel mai recent răspuns: AnnaTudor034 , utilizator 21:42, 16 Mai 2018
Multumesc !
Buna ziua
Pt a lua un minor in spatiu cum pot proceda?

Cabinet Avocat Serghie Daniela Cristina a scris:

Dv. trebuie sa va prezentati cu actul de spatiu doveditor, cartea de indentitate a dv. si veti da si o declaratie de luare in spatiu. Acestea se depun impreuna cu vechiul buletin, carte de alegator,acte de stare civila a mamei dv. la ghiseul SPCLEP din orasul de domiciliu.

Daca aveti nevoie cumva de traducerea actelor, recomand [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am devenit cetățean român Veverita1982 Veverita1982 De ce acte am nevoie de a ma lua cineva în spațiu în România (vezi toată discuția)
Resedinta.domiciliu stabil. mircic1984 mircic1984 Daca locuiesc intr o alta localitate decat cea din buletin la o ruda deoarece in aceasta localitate am serviciul asta inseamna ca aici trebuie declarat ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta in romania Ardelean Iulia Ardelean Iulia Buna ziua, am o prietena nascuta in Romania, de la varsta de 6 ani a locuit timp de 50 ani in Israel, acum doreste sa se intoarca in Romania. Are dubla ... (vezi toată discuția)