avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de drepturi de autor si carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de drepturi de autor si carte de munca

Buna ziua,
Angajatorul imi pune 50% din salariu pe cartea de munca si 50% mi-i da prin contract de drepturi de autor.
In contractul de drepturi de autor, cu durata de 12 luni, scrie ca angajatorul plateste pt mine 16% impozitul pe profit. Eu voi mai avea ceva de plata pentru banii primiti astfel?
De asemenea, ce va trebui sa fac cu acest contract? Mai trebuie sa completez ceva, vreo fisa la Administratia financiara?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 23:13, 31 Octombrie 2007
Va trebui sa depuneti declaratia de venit, la incheierea anului fiscal. Si mai aveti de platit 6.5 % contributia individuala la asigurarile de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass la contractele pentru drepturi de autor alex68 alex68 Buna ziua. Va rog, daca poate cineva sa-mi spuna daca pentru contractele de drepturi de autor se plateste CASS. Pana anul acesta, singurul impozit pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Ce contributii platesc la stat in conditiile unui profit de 0 lei timp de 3 luni pt.pfa? dimitriu gabriela dimitriu gabriela In urma cu 3 luni,mai exact,pe 17.01.2011,mi-am infiintat un PFA ,profesia reflexoterapeut,dar nu am reusit sa profesez din cauza serviciului pe care-l detin ... (vezi toată discuția)
Traducator pfa - angajat la firma x panalivia panalivia Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu elucidarea darilor ce am sa le virez statului: sunt angajata la firma X cu 8 ore si in acelasi timp am ... (vezi toată discuția)