avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate cu obiect de activitate-evidente contabile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate cu obiect de activitate-evidente contabile

buna ziua
la infiinatrea unui srl pt evidente contabile cod 7412,se poate sa fie unic asociat doar o persoana cu studii superioare in contabilitate-finante,doar cu diploma de economist sau trebuie sa aiba si alte specializari?
sau ce cod trebuie trecut,ca sa se poata tine evidente doar cu diploma de economist?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 1 Noiembrie 2007
trebuie sa fie expert contabil-deci, membru CECCAR . Sau se poate trece alta activitate, cum ar fi consultanta in management, orice ce nu are legatura cu activitatea contabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o firma de consultanta nefiind membru ceccar pot tine contab lylyan lylyan Buna ziua Sunt angajata ca si economist. Nu sunt membru ceccar. Firma la care sunt angajata are ob sec de activitate evid contabila si al ob. ... (vezi toată discuția)
Firma de evidenta primara contabilitate ioanaviviana ioanaviviana Buna ziua, Vreau sa stiu daca-mi pot infiinta o societate care sa aiba in principal obiect de activitate -evidenta primara de contabilitate; -am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Pfa pt contabilitate primara? cristinamarcu cristinamarcu Am terminat o facultate in domeniul contabilitatii, si as vrea sa tin contabilitatea unor srl-uri, dar nu stiu daca am voie. Am inteles ca trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)