avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie dupa sentinta de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie dupa sentinta de divort

As dori sa stiu ce anume trebuie sa fac si sa prezint la judecatorie, pentru inca cateva copii dupa sentinta de divort ,care este binenteles irevocabila.Nu stiu care sunt pasii care trebuiesc urmati in vederea obtinerii acestor copii.Daca stie cineva programul la judecatoria sect 4,va rog sa-mi comunicati,Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 22:16, 1 Septembrie 2010
Trebuie sa formulati o cerere pentru legalizarea hotararii si sa anexati cate o taxa de timbru de 2.00 lei si cate un timbru jud. de 0,15 lei pentru fiecare exemplar pe care il doriti, atasand si atatea exemplare ale hotararii cate doriti sa legalizati evident.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cererea este tip?Precizez ca eu am un singur exemplar legalizat,este hotararea pe care am primit-o dupa divort,aceea a fost legalizata,pe care s-a si scris ca este definitiva si irevocabila.Presupun ca cei de acolo fac copie dupa originalul pe care il detin si imi elibereaza mie cate copii doresc..
La J4 incep programul normal de luni6 sept.Se depun actele pt legalizare 2 zile pe saptamana .
Cererea nu este un tipizat pe care il completati ci o cerere pe care o scrieti dvs.
Avand in vedere ca aveti doar un exemplar care este deja legalizat va trebui sa dactilografiati hotararea din nou sau sa o rescrieti din nou la calculator, cum doriti si abia pe urma o puteti anexa pentru legalizare pentru ca nu se pot aplica stampile peste un exemplar xerocopiat.
programul de la judecatoria sector 4 e in fiecare zi avand in vedere ca de azi nu mai e vacanta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat nume si acte dupa divort vasimarian13 vasimarian13 sora mea trebuie sa vina din strainatate sa-si schimbe actele(expira) si numele;are hotarare de divort definitiva.la perfectarea actelor are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judcatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, au trecut cele 30 zile de la primirea hotararii judecatoresti .va rog sa-mi spuneti si mie cum procedez pentru legalizarea acesteia, ce taxe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea actelor dupa divort zuza1980 zuza1980 Dupa divort unde trebuie sa merg pentru a scimba numele pe cartea de munca? Si de ce acte am nevoie? (vezi toată discuția)