avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj - credit luat in timpul casatoriei pt nevoi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj - credit luat in timpul casatoriei pt nevoi personale

Buna ziua ,
In prezent sunt in proces de divort cu sotia mea primul termen fiind pe 15 sept .
Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale= pe numele meu fara girantii si coplatitori - in val de 25000 CHF - pt mobilarea si cele necesare pt o casa noua obtinuta de sotia mea prin donatie de
Desi de doi ani eu achit ratele lunar - sotia nu a participat la aceasta rata nici in trecut nici in prezent - din contul in care banca a virat cei 25000 CHF eu i-am virat in contul sotiei - la care au fost atasate doua carduri unul pt ea si unul pt mine
Cum se va aceasta problema la partaj ? Mai am sanse sa recuperez din bani sau o sa platesc singur timp de 7 ani acest credit .

Multumesc anticipat,
Stefan
Cel mai recent răspuns: abs2010 , utilizator 16:42, 3 Septembrie 2010
am vazut pe forum - tot feluri de indemnuri de acest gen - luati-va un avocat bun - cum recunosti un avocat bun sau nu - mai ales pe dreptul familiei - ca daca iar imi gasesc pe cineva cu care stau de vorba 15 min inainte sa intram in sala de judecata - sau asta e o practica generala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj datorii comune lucianavella lucianavella Buna ziua,am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.Am fost casatorit si am locuit in casa socrilor mei, in timpul casniciei am luat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Partaj datorii comune mancipri mancipri in timpul casatoriei , pe numele sotului s-au facut 2 imprumuturi la banci plus un descoperit de cont . pentru primul imprumut sotia semneaza ca a luat la ... (vezi toată discuția)
Soțul a luat din seif, fără știrea mea, banii de la nuntă și o sumă care aparținea mamei mele. vreau să divorțăm, dar cum procedez ca să recuperez banii? Olivia25 Olivia25 Buna ziua ,am si eu o intrebare am avut banii de la nunta+plus banii de pe un imprumut ai mamei in casa intr-un seif si sotul fara stirea mea i-a luat ...Vreau ... (vezi toată discuția)