avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie vecini....exista vreo solutie??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie vecini....exista vreo solutie??

Buna seara!
Ma confrunt cu o problema destul de serioasa..,vecinii de deasupra ma inunda. Pur si simplu imi 'ploua' in casa. Stau cu oale si ulcele in care sa curga apa.
Ce este de facut in aceasta situatie?
Vreau sa i dau in judecata si doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez in acest caz
Banuiesc ca primul pas ar fi sa fac o reclamatie la politie.....
Nu am facut o pana acum crezand ca ne inteegem cu vorba buna, dar deja inundatia mi a stricat 3 tavane si cred ca faianta din baie sta sa cada.
Nici asigurare nu am....inca...
Astept sfaturile dvs
Inca ceva...este neaparata nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in procesul care vreau sa l intentez?
Voi rezolva ceva cu procesul?imi voi recupera daunele?

stima
Raspunsul il aveti mai sus, postat de catre @elga50.

Chemati administratorul si instalatorul care vor depista care dintre conducte sunt in neregula. S-a spus deja ca daca defectiunea este pe partea comuna, cheltuielile vor fi suportate de asociatie, iar daca defectiunile sunt pe partea propietarilor, atunci cheltuielile vor fi suportate de catre acestia, fie ca vor sau nu, ce nu intelegeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitate pentru partile comune, in bloc fara asociatie de proprietari pcman pcman Bună seara, Am următoarea întrebare: c[b]ine este responsabil pentru administrarea și întreținerea părților comune într-un bloc fără asociație de ... (vezi toată discuția)
Ma inunda vecinul, dar nu recunoaste gabaghi gabaghi BUNA ZIUA.ne-am restructurat apart.de 4 luni,si ne inunda vecinul deasupra noastra,el nu recunoaste ,zice ca nu e vina lui si cica e vina blocului:O si ca e ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)