avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza formare profesionala

E posibil ca o companie sa angajeze un student caruia sa ii platesca studiile, cerandu-i in schimb sa lucreze pt ei? Se poate stabili un nr minim de ore lucrate/ zi, salariul obtinut urmand a fi scazut din costul studiilor? ( studentului i se plateste facultatea, el lucreaza "gratis" pt firma)
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: vesanca , utilizator 08:12, 8 Noiembrie 2007
Din nefericire nu stiu nimic despre bursele private. Daca are cineva informatii despre acest subiect rog sa le publice pe site.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma angajeaza student laura-jurist laura-jurist buna ziua o SC doreste sa angajeze un student, dupa ce acesta isi va termmina studiile. in acest sens decide sa ii plateasca o parte din costurile ... (vezi toată discuția)
Plata salariu srl-d co.mihai co.mihai Buna ziua! Ma numesc Mihai, am infiintat zilele acestea un SRL si intentionez sa-mi intocmesc un CIM la propria firma, cu norma intreaga, 8 ore/zi si salariul ... (vezi toată discuția)
Bursa privata si stagiu de practica Instantlife Instantlife Buna ziua, Bursele private sunt reglementate de L.376/2004 precum si de normele de aplicare aferente. Felul in care sunt definite le asimileaza burselor de ... (vezi toată discuția)