Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal	    

danike 
	    	Utilizator

danike 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ramolex	                   

o societate comerciala romana \\"alfa\\" exporta cherestea in china, toate cheltuielile de transport al marfurilor fiind cuprinse in pretul de vanzare, acestea ... (vezi toată discuția)
	                    ramolex	                   

o societate comerciala romana \\"alfa\\" exporta cherestea in china, toate cheltuielile de transport al marfurilor fiind cuprinse in pretul de vanzare, acestea ... (vezi toată discuția)

adrianabresug	                   

va rog sa ma ajutati cu un raspuns .o societate din romania doreste sa vanda produs finit catre nigeria .cum se factureaza cu tva sau fara ?operatiunea este o ... (vezi toată discuția)
	                    adrianabresug	                   

va rog sa ma ajutati cu un raspuns .o societate din romania doreste sa vanda produs finit catre nigeria .cum se factureaza cu tva sau fara ?operatiunea este o ... (vezi toată discuția)

axaconstruct	                   

Buna ,
As dori sa stiu si eu , cine va plati tva-ul in urmatorul caz:
Firma de transport marfa , casa de expeditie si beneficiarul  sunt din ROMANIA SI ... (vezi toată discuția)
	                    axaconstruct	                   

Buna ,
As dori sa stiu si eu , cine va plati tva-ul in urmatorul caz:
Firma de transport marfa , casa de expeditie si beneficiarul  sunt din ROMANIA SI ... (vezi toată discuția)