avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce poate face Popeasca ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce poate face Popeasca ?

"Popeasca" a ales o intelegere cu un administrator la o Socetate Comerciala sa aiga contract de munca pentru a putea sa faca un inprumut in banca dar platiile la contributia de stat sa le faca Popeasca nu S.C.
Timpul a trecut a platit popeasca pana la un mement dat cand apar probleme mariin familia lui popescu si pe 3 luni nu a mai platit din lipsa de lichiditati ...
Patroana Ioneasca o amenita pe Popeasca moment in care ii inchide cartea de munca fara consimtamanrul sau preaviz dat mai mult popeasca pe perioada de 9-10 luni nu a semnat un stat de plata ...
Ce se peate face !?
- popeasca poate sa o dea in judecata sau poate sa o reclame la politie .....dar pentru ce anume si care ar fi efectele !?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:40, 5 Septembrie 2010
Popeasca este buna de plata....autodenuntul produce efecte(daca o reclama pe Ioneasca se autodenunta)....
Daca acest contract de munca inceteaza ilegal ( pe motive disciplinare, dar fara cercetarea disciplinara obligatorie, prin "demisie" semnata de altcineva etc.) se poate intenta actiune in instanta.
Ce autodenunt?! nu se pune problema unei plangeri la politie. E vorba de un litigiu de munca.
Pana la proba contrarie, exista un contract de munca valabil.

Dar totusi, care mai e interesul Popeascai? nu si-a luat creditul de la banca? de ce ar mai interesa-o sa aiba contract de munca, sa mai dea bani degeaba la stat...
sa-si faca crucea Popeasca daca Ioneasca nu o da in judecata.asta poate face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am peste 45 de ani si am fost preluat din somaj in vederea angajarii pot demisiona? digitalmedia digitalmedia buna seara. am urmatoarea problema: mama mea a fost data in somaj acum 2 ani. a primit somaj 1 an si jumatate. cand mai avea de primit somaj inca vreo 2 luni a ... (vezi toată discuția)
Card de credit fara contract(trimis pe posta) ContSters137106 ContSters137106 pe spate la cererea de card scrie fff mic ca daca nu platesc i-mi retrage aig life(eu nu am citit, nici nu am dat importanta)deoarece dupa ce faci cerere de ... (vezi toată discuția)
Munca la ,,negru,, PaunescuM PaunescuM Buna ziua!!!..asi dori daka stie cineva cum se face cerere in judecata a unei socetati comerciale ce nu a facut carte de munca..iata cum stau lucrurile la ... (vezi toată discuția)