avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amplasare gater
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amplasare gater

as fi interesata sa stiu daca amplasarea unui gater intr-un spatiu inconjurat de multe alte gospodarii este legala,iar daca nu,care este legea ce interzice acest lucru?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loretta30 , utilizator 14:35, 14 Septembrie 2010
Buna!
sunt in aceeasi situatie ca si tine. mie, mi s-a recomandat sa fac o plangere la Garda de Mediu si la Directia de Sanatate Publica.
La Garda de Mediu poti sa faci plangerea online. Nu am rezolvat mare lucru, dar cel putin acum nu imi mai bubuie noaptea in cap( langa mine e unul care produce cartoane).
sa multa bafta si nervii tari!
citeste si ordinul nr.536/1997

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot si vibratii- nu pot dormi!!! Loretta30 Loretta30 Buna ziua! Am facut plangere la Agentia pentru protectia mediului. In aceasta era mentionat faptul ca vecinul meu are o s.c. care produce zgomot si vibratii ... (vezi toată discuția)
Amplasare gater gabi_sandru2008 gabi_sandru2008 Buna ziua! As dori sa stiu daca amplasarea unui gater intr-un spatiu inconjurat de multe locuinte este legala? Iar daca nu,care este legea ce interzice acest ... (vezi toată discuția)
Verificare legalitate gater. vecingater vecingater Buna seara, De ceva vreme langa proprietatea noastra s-a infiintat un gater. Aceasta s.c. creaza multiple probleme pentru noi si vecinii ... (vezi toată discuția)