avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recalculare apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recalculare apometre

Buna ziua

Am si eu o intrebare .. in cazul in care am montate apometre pentru apa in apartament .. dar din anumite motive nu am mai reusit sa citesc apometrele si sa le dau la administratie pentru calcularea intretinerii .. (consumul pentru apa calda si rece fiind estimat de cei de la administratia blocului si adaugat in listele cu intretinerea) se mai poate recalcula din urma pentru ca , consider ca am fost incarcat la intretinere cu mai multa apa ..
Exista cumva o lege prin care un reprezentat al asociatiei trebuie sa vina o data pe an sa imi citeasca apometrele pentru a face recalcularea consumului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:03, 8 Septembrie 2010
elga50 a scris:

Cereti PV al adunarii generale sau a sedintei comitetului executiv in care s-a hotarat ca cei care nu aduc citirea apometrelor nu au dreptul la regularizare.

Dar daca nu s-a hotarat nimic cu privire la acest lucru ? Care e procedura "default", si de ce lege e reglementata ?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este reglementata de Legea legilor...a bunului simt. Suntem oameni cu totii si putem intelege ca, la o adica, cineva nu a adus niste amarati de indecsi. Asta nu inseamna ca trebuie sa-i bagam mana in buzunar, numai asa....pentru ca noi suntem voda-n loboda! :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pausal explicatii Tonyde Tonyde Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal. Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)
Pausal, pausal da' sa stim si noi! Richiu Richiu Buna ziua O sa intru direct in subiect, incercand sa fiu cat mai succint si clar. Mai ales ca subiectul a mai fost dezbatut aici (citesc pe acest forum de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza consumul de apa pe luna cind proprietarul nu il declara ,dar totusi are contorizare. carmen-69 carmen-69 As avea mare nevoie de ajutor pentru a rezolva aceasta problema: la inceputul lui ianuarie 2009 am plecat in strainatate, la munca pentru mai mult timp. In ... (vezi toată discuția)