Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma poate obliga?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma poate obliga?

ma poate obliga angajatorul sa iau telefon de serviciu?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:04, 15 Septembrie 2010
bobman a scris:

ma poate obliga angajatorul sa iau telefon de serviciu?

Daca natura activitatii implica si necesitatea contactelor telefonice sigur ca aveti obligatia de a purta telefon de serviciu.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2010
adelaida_07, utilizator
ok... am si telefon personal deci pot raspunde si pe acela... in alta ordine de idei... ca job.. sunt administrator de retea... si am avut telefon de serviciu cu un plafon de 2euro iar ceea ce depaseam trebuia sa platesc. Din aceasta cauza am renuntat la telefonul de serviciu acum mult timp. Dar de astazi mi s-a spus sa iau din nou telefonul de serviciu iar eu nu doresc acest lucru, nu vreau sa platesc pt utilizarea aceastui telefon. Ultima data am fost pus sa platesc desi telefonul a fost folosit exclusiv in scopuri de serviciu si nu s-a facut nici o cercetare inainte de a fi pus sa platesc.
Nu cred ca va poate obliga ... nici o persoana nu poate obliga pe alta sa faca ceva impotriva vointei acesteia.
Un telefon personal il poti utiliza cum doresti, adica poate fi inchis la orice ora in orice zi......... spre deosebire de un telefon de servici.
Nu vad nici un motiv pentru care sa nu luati telefonul si sa nu il utilizati decat daca sunteti contactat sau doar in limita creditului alocat.
bun... si sa zicem ca il iau... si sunt sunat la 12 sau 1 noaptea sau 3 dimineata, trebuie sa raspund, nu? Doar e telefon de serviciu. Apoi .. vb in limita creditului care in 2 saptamani in termin iar daca nu dau telefon ca sa rezolv ceva, sunt luat la intrebari de ce nu am sunat, si iar revin la plata unui abonament pe care nu il doresc.

Alte discuții în legătură

Raspuns permanent la telefon mariuscia mariuscia buna.sunt inginer de service si am munca de teren.tin legatura telefonic cu colegii mei care imi dau interventiile si de aceea in ROI era prevazuta o clauza ca ... (vezi toată discuția)
Telefonul in timpul programului de lucru - baze legale med1381 med1381 Buna ziua, inca de la reinceperea activitatii, angajatorul mi-a precizat (desi nu este specificat nicaieri acest lucru in scris si nici macar in scris nu ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata DeeaRaina DeeaRaina Buna ziua, As avea nevoie de sfat intr-o situatie delicata. In 27 aprilie am fost angajata la o firma pe postul de consultant vanzari. Intre timp mi-am ... (vezi toată discuția)