doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

mateidonea 
	    	Utilizator

mateidonea 
	    	Utilizator	    

ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

Am un credit pentru nevoi personale destul de mare si comisionul de risc e relativ important. Fundamental nu are importanta valoarea cat faptul ca in contractul semnat de mine, atat in cel general cat si in cel particular NU SE SPUNE ABSOLUT NIMIC despre comisionul de risc !...
Prin urmare nu am semnat nimic care sa dea dreptul bancii sa perceapa altceva decat dobanda, comisionul de administrare si eventualele comisioane de rescadentare, scrisori de refinantare. Cam atat.
Opinia mea este sa ma adresez Parchetului pentru ca situatia este cel putin frauduloasa, personal o consider furt.
Ce spuneti de solutia mea cu adresarea catre Parchet si care va este parerea despre ce am spus ?
 ContSters123067, utilizator
 ContSters123067, utilizator 	
			~ final discuție ~
 monici3	                   

este adevarat ca este ilegal comisionul de risc perceput de x..bank? (vezi toată discuția)
	                    monici3	                   

este adevarat ca este ilegal comisionul de risc perceput de x..bank? (vezi toată discuția)

alinatug	                   

Institutia bancara la care am un contract de credit  ipotecar a facut un comunicat din care citez :
\"In vederea aplicarii prevederilor OUG 50/2010 si a ... (vezi toată discuția)
	                    alinatug	                   

Institutia bancara la care am un contract de credit  ipotecar a facut un comunicat din care citez :
\"In vederea aplicarii prevederilor OUG 50/2010 si a ... (vezi toată discuția)

mirabelaeliza	                   

Buna ziua,
intrebarea ar fi: ce credeti dvs ca este mai bine, sa optez pentru o dabanda fixa de 7.95%/an pentru un credit in euro sau o dobanda variabila? ... (vezi toată discuția)
	                    mirabelaeliza	                   

Buna ziua,
intrebarea ar fi: ce credeti dvs ca este mai bine, sa optez pentru o dabanda fixa de 7.95%/an pentru un credit in euro sau o dobanda variabila? ... (vezi toată discuția)