avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... exista conflict de interese intre un functionar public ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

exista conflict de interese intre un functionar public de executie din administratia locala si consilier juridic la o firma privata?

Buna ziua

sunt functionar public si, avand in vedere scaderile salariale sunt nevoita sa gasesc un al doilea job. Intrebarea mea este, daca exista un conflict de interese in cazul in care ma angajez ca jurist sau consilier juridic la o firma privata, avand in vedere ca activitatea firmei nu are legatura cu acte eliberate de administratia locala.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:56, 15 Septembrie 2010

Sunt variante pentru functionarii publici , lasand la o parte acea exceptie cu privire la consilierii juridici, ...:)

pot sa intreb si eu care ar fi acele variante? si ma intereseaza cu precadere acele posibilitati in care sa pot utiliza studiile juridice,
multumesc mult:help:
Pentru cei care au nesansa sa fie numiti in functia publica de consilier juridic nu exista variante.

Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea funcþiei de consilier juridic miki70_is miki70_is Poate o persoană care este funcţionar public sa exercite şi funcţia de consilier juridic la o societate privată,intră in conflict de interese,de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate agent asigurari - consilier juridic ? papoc papoc Exista incompatibilitate intre functia de consilier juridic la o persoana juridica de drept privat si cea de agent de asigurari? Din cate am inteles exista ... (vezi toată discuția)
Functionarul public poate fi lider de sindicat? adabia adabia Consilierul juridic, angajat al unei institutii, poate fi liderul sindical al angajatilor din acea institutie??? Mentionez ca acest consilier juridic este ... (vezi toată discuția)