Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Din punctul meu de vedere ati fost de buna credinta.
Au pe ce sa va execute silit?
Adica ce sa va ia din casa sau aveti vreo proprietate?
Stiu ca la un moment dat era o dilema legata de prevederile legii vis-a-vis de hartire. Ele exista acum si sunt foarte explicite : Cod Penal Art 208 :
(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Plangerea penala este gratuita, dovada frecventei se poate face cu o factura telefonica. Cred ca e o modalitate mai la obiect decat cea cu conversatia despre tivul de la rochie ;)
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Din punctul meu de vedere ati fost de buna credinta.
Au pe ce sa va execute silit?
Adica ce sa va ia din casa sau aveti vreo proprietate?
Eu am o masina care face app 5000 euro, si sunt salariat. Atat. Imi pot pune oprire pe salariu?
Multumesc.
POvestea am inteles-o, dar nu am priceput ce scrie in notificarea aia, ca nu prea se leaga unele chestiuni... ati scris din memorie sau ati copiat exact? Ca nu se potrivesc tocmai toate, unele abia se nimeresc.