M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua!
Am si eu ceva probleme cu cei de la eos ksi.Am avut un abonament la orange si am pierdut cartela chiar in ziua cand am plecat in strainatate(in mai 2006).sotul meu a sunat la ei si le-au spus sa blocheze cartela.problema este ca ei nu au facut-o iar dupa un an ne-am pomenit cu cei de la eos ca ne tot trimit acasa instiintari de plata (2600 ron) si ne tot ameninta ca vor incepe procedura de executare silita.Nu am recunoscut niciodata datoria in scris ,asa ca intrebarea mea este daca datoria s-a prescris si ce pot face ca cei de la eos sa nu ma mai streseze?
Am o problema si eu cu cei de la eos ksi.
Mama mea a avut un abonament la orange in 2000 are a fost inchis, ea plecand in strainatate.Din cate ne amintim a fost platit tot nevand nici o datorie la orange.Acum de cateva saptamani am primit o scrisoare de la ei prin care o someaza pe mama mea sa plateasca datoria, amenintand cu executarea silita.Am sunat la ei sa vad despre ce este vorba si sa intreb pe baza carui act are aceasta datorie si mi sa raspuns pe un ton foarte ironic ca singura solutie este sa platesc, oricum ei au dreptate.Ce pot sa fac?Multumesc
Am citit cam tot ce s-a scris aici si , in multe privinte, nu ma detasez de majoritate...In 2002 ,sotul meu a facut un contract cu cei de la Conex.Din motive subiective, nu si-a mai platit abonamentul.Toate instiintarile de plata veneau pe adresa parintilor lui pentru ca, atunci cand si-a facut abonament,sotul meu locuia la ai lui si a dus contractul locuintei parintilor ca act doveditor pentru domiciliu stabil.Ei, acum , cei de la firma de recuperare ii terorizeaza la propriu pe socrii mei ,ca vine sa le faca executare silita.Intrebarea mea este: pot face executare silita pe bunurile care nu sunt ale debitorului?Apartamentul este al soacra-mii , nu al sotului meu care le datoreaza bani!
O alta chestie!Pot sa faca executare silita fara judecata si fara hotarare judecatoreasca?Ei spun ca vin acum, pe 6 august.Pot veni la socrii mei sa le ia lucrurile din casa?
Si ultima chestie:e normal sa mi se ceara sa platesc 8000 ron(adica 80 de milioane de lei vechi) daca datoria noastra initiala este de 300 ron (3 mil. de lei vechi)?
am primit si eu o Notificare de la EOS KSI prin care reclama facturi restante la Romtelecom cesionate in favoarea lor . Am dat telefon si am aflat ca aceste facturi restante sunt din aprilie si mai 2007 dupa ce in martie 2007 am renuntat la abonamentul cu Romtelecom. Din cate am citit pe forum nu trebuia sa dau telefon. Banuiesc ca au inregistrat convorbirea. Ce sa fac in continuare ? Mi s-a sugerat de consultantul lor fiscal sa solicit prin fax copie dupa facturile pretinse la plata.
Tot in notificare imi scriu ca au inregistrat cesiunea de creante in Arhiva Electronica de Garntii Reale Mobiliare sub nr..... Cum ma afectea acest lucru?
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)