M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
in oricare din cazuri, eu cred ca trebuie intai sa stii ce, cat si cui datorezi. in acest scop poti sa mergi la eos ksi sa vezi despre ce e vorba, dar sub nici o forma sa nu semnezi ceva sau sa nu recunosti datoria pana nu te lamuresti tu insati ce, cat si cui datorezi. si atunci verifica prescriptia...
Buna ziua,
Tocmai m-am informat cand a fost facut contractul si cat a fost achitatat din datorie. Creditul a fost facut in data de 4.12.2003 valoarea initiala a creditului a fost de o suta de milioane vechi adica 10000 RON din care a fost achitat 7640 adica saptezeci si sase de milioane. Ultima rata a fost achitata in data de 29.04.2006. Suma care mie imi apare pe notificarea de la KSI Romania e de 10429. Va multumesc pentru raspuns si astept in continuare un raspuns.
Doamna, nu ati inteles: care e valoarea debitului? Care sunte penalitatile si alte costuri? Al cui e creditul, pe ce nume? Al cui e apartamentul, pe ce nume? Aveti o copie a contractului? Ce spune clauza de penalitati?
Unde e tatal dv. si de ce nu plateste el?, asta e mai mult o curiozitate, puteti sa nu-mi raspundeti.
Ca sa achitati puteti face un credit, evident...
Orice platiti sa platiti numai pe numele dv., nu altfel; la banca, daca depuneti bani in contul ce vi s-a dat, sa o faceti numai din contul dv. sau cerand casierei, in mod expres, sa va treaca numele.
AM SUNAT DIN NOU LA EI SI MI-A ZIS CA DEBITUL IL REPREZINTA SUMA AFLATA PE NOTIFICARE SI ANUME 10429 IAR PENALITATILE SUNT IN VALOARE DE 420. AM CERUT SA IMI TRIMITA O COPIE DUPA CONTRACT LUCRU CARE DUPA ZISELE DOMNULUI MOLDOVAN NU SE POATE PENTRU CA ACEL CONTRACT NU SE AFLA LA EI CI LA BRD. NU MAI INTELEG NIMIC CUM E POSIBIL CA FIIND ACHITAT 3 SFERTURI DIN VALOAREA INITIALA A CREDITULUI SA MAI AM DE ACHITAT INCA 10429? REVENIND LA INTREBAREA INITIALA E POSIBIL CA ASA ZISUL TERMEN LIMITA DAT DE EI SA FIE 22 MAI DIN MOMENT CE DOSARUL SE AFLA LA EI DOAR DIN IANUARIE 2008?
CREDITUL E PE NUMELE TATALUI MEU, LA FEL SI APARTAMENTUL, DE CE SUNT ATAT DE MULT INTERESATA DE ACEST LUCRU? PENTRU CA IN ACEL APARTAMENT LOCUIESC EU IAR MARE PARTE DIN BUNURI IMI APARTIN.
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)