avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Retragere numerar din bancomat - lipsa chitanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Retragere numerar din bancomat - lipsa chitanta

Buna ziua. Cum pot inregistra retragerea de numerar de la bancomat daca nu mi s-a adus chitanta emisa de bancomat? Ce operatiuni si ce documente justificative?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 17:38, 15 Iulie 2014
solicitati un extras de cont de la banca emitenta a cardului .
danaflo a scris:

Buna ziua. Cum pot inregistra retragerea de numerar de la bancomat daca nu mi s-a adus chitanta emisa de bancomat? Ce operatiuni si ce documente justificative?


Emiteti chitanta (cod 14-4-1).

Potrivit ordin 3512/2008:

2. Se întocmeşte în două exemplare, pentru fiecare sumă încasată, de către casierul unităţii şi se semnează de acesta pentru primirea sumei.


Ridicarea numerarului de la banca/ATM nu atesta ca banii au ajuns in casieria unitatii. De aceea se emite si chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente casierie dorel13 dorel13 Am nevoie sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cand se ridica bani din casierie pt. a efectua o cheltuiala se intocmeste o Dispozitie de PLATA(sa zicem ca iau ... (vezi toată discuția)
Plafon caserie paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea intrebare. Care este suma maxima pe care un punct de lucru il poate avea in caserie? Si cum pot transfera banii din caseria punctului ... (vezi toată discuția)
Chitanta de incasare numerar - temei legal razvy_balan razvy_balan Chitanta de incasare numerar, care reprezinta incasarea unei facturi, trebuie sa cuprinda obligatoriu CUI si numarul de inregistrare la Registrul Comertului al ... (vezi toată discuția)