avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
MayeMaye a scris:

forgotten_sunrise a scris:

Jurisprudenta, RIL-uri... E clar ca, judecand dupa ce discutati voi aici, eu sunt in paleolitic pt ca eu nu stapanasc nici macar teoria bine ca sa pot trece la jurisprudenta. Pana ini ianuarie imi propun sa trec de 2 ori prin materie si sa fac ceva grile iar daca mai am timp, in functie de cand se stabileste data examenului, sa mai trec a 3-a oara prin ea in diagonala.

Hai mai, ca nici noi nu suntem toba de carte. Curaj, ai timp.

Da, pana in august am timp dar pana in ianuarie sigur nu! Ceva RIL-uri am in coduri dar daca mai intru pe pe ICCJ, risc sa nu invat nici teoria ca lumea si nici sa inteleg mare lucru din jurisprudenta. Eu imi fac un plan pe termen lung pana in august: de acum si pana in ianuarie invat bine codurile si cursurile selective dupa care am invatat si pt august 2010 (pe care oricum nu am apucat sa le invat suficient de bine) iar din februarie trec la tratate si la jurisprudenta. Dar sa vad ce fac in ianuarie pt ca daca nu iau cel putin 63-64 (am luat 56 in august), renunt la ideea de a mai da in august pt ca inseamna ca nu o sa pot lua niciodata examenul asta si imi pierd timpul.
Buna!
Am si eu o intrebare: voi o sa mai adaugati si alte carti la cele pe care le aveti deja sau o sa studiati tot din acelea? Vazusem pe celalalt forum discutii despre Coduri adnotate, etc. . Eu chiar nu stiu daca sa imi mai iau altele sau nu... :hm:
alix34 a scris:

Jurisprudenta, RIL-uri... E clar ca, judecand dupa ce discutati voi aici, eu sunt in paleolitic pt ca eu nu stapanasc nici macar teoria bine ca sa pot trece la jurisprudenta. Pana ini ianuarie imi propun sa trec de 2 ori prin materie si sa fac ceva grile iar daca mai am timp, in functie de cand se stabileste data examenului, sa mai trec a 3-a oara prin ea in diagonala.

Am uitat sa-ti mai spun ceva, pt incurajare. Am invatat, puse cap la cap, vreo 45 de zile. M-am hotarat sa dau in 4 iulie dar am umblat o gramada de zile de nebuna dupa carti si tratate pt ca din motive obiective eu nu mai am nici unul din facultate si nici din vremea admiterii la barou. Asta m-a costat cam 10-15 zile. Si cu toate astea am facut 50 de puncte ceea ce zic eu ca-i bine pt un "boboc" in ale INM-ului plus invatat numai cat sa stiu despre ce-i vorba. Asa ca daca tu apuci sa treci de 3 ori prin materie...al tau e INM-ul.

Pai eu am fost mai putin decat un boboc: am terminat facultatea in '99, am dat la INM in 2000 iar apoi nu am mai dat deloc pana in 2010, pt ca am considerat in fiecare an ca nu am timp suficient si nici nu am lucrat in domeniu lucrez la un birou notarial unde am legaturi tangentiale doar cu civilul). Anul asta m-asm decis prin mai sa dau dar m-am apucat prin iunie efectiv fara sa renunt la iesirile la terase la meciuri si alte chestii. NU stiu daca pot trece de 3 ori prin materie dar de 2 ori cred ca pot. Vedem ce iese...
Myrra a scris:

Buna!
Am si eu o intrebare: voi o sa mai adaugati si alte carti la cele pe care le aveti deja sau o sa studiati tot din acelea? Vazusem pe celalalt forum discutii despre Coduri adnotate, etc. . Eu chiar nu stiu daca sa imi mai iau altele sau nu... :hm:

Pai daca le-ai invatat pe alea pe care le ai din scoarta-n scoarta si nu ti se par suficiente, ia-ti si altele. Numai vezi cate iti iei sa ai si timp sa le aprofundezi.

Myrra a scris:

Buna!

Pai daca le-ai invatat pe alea pe care le ai din scoarta-n scoarta si nu ti se par suficiente, ia-ti si altele. Numai vezi cate iti iei sa ai si timp sa le aprofundezi.

@ forgotten_sunrise: Multumesc pentru raspuns! :)
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
ContSters163432, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)