MayeMaye a scris:
forgotten_sunrise a scris:
Jurisprudenta, RIL-uri... E clar ca, judecand dupa ce discutati voi aici, eu sunt in paleolitic pt ca eu nu stapanasc nici macar teoria bine ca sa pot trece la jurisprudenta. Pana ini ianuarie imi propun sa trec de 2 ori prin materie si sa fac ceva grile iar daca mai am timp, in functie de cand se stabileste data examenului, sa mai trec a 3-a oara prin ea in diagonala.
Hai mai, ca nici noi nu suntem toba de carte. Curaj, ai timp.
Da, pana in august am timp dar pana in ianuarie sigur nu! Ceva RIL-uri am in coduri dar daca mai intru pe pe ICCJ, risc sa nu invat nici teoria ca lumea si nici sa inteleg mare lucru din jurisprudenta. Eu imi fac un plan pe termen lung pana in august: de acum si pana in ianuarie invat bine codurile si cursurile selective dupa care am invatat si pt august 2010 (pe care oricum nu am apucat sa le invat suficient de bine) iar din februarie trec la tratate si la jurisprudenta. Dar sa vad ce fac in ianuarie pt ca daca nu iau cel putin 63-64 (am luat 56 in august), renunt la ideea de a mai da in august pt ca inseamna ca nu o sa pot lua niciodata examenul asta si imi pierd timpul.