avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
E?
alea analitice mi se par ingrozitoare! voi cum va descurcati la alea?
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
puca84, utilizator
e
puca84 a scris:

E?
alea analitice mi se par ingrozitoare! voi cum va descurcati la alea?

e-ul este
Unii muzicologi susţin că muzica poate trezi în ascultător sentimentul de milă. Dar din moment ce mila nu poate fi resimţită decât dacă există cineva sau ceva de care să-ţi fie milă şi, din moment ce nu există decât muzica pentru a fi obiectul milei ascultătorului, atunci, dacă ceva este vrednic de milă, acel ceva este muzica însăşi. A spune, însă, că o bucată muzicală e vrednică de milă nu are nici un sens; aşadar, muzica nu poate trezi sentimentul de milă în ascultător.

Care anume dintre raţionamentele de mai jos este cel mai asemănător ca structură de argument cu raţionamentul de mai sus?

(A) Unii oameni susţin că se poate estima calitatea vieţii unui om însumând toate aspectele pozitive şi scăzând toate aspectele negative ale vieţii sale. Asta înseamnă că este posibil să atribui o valoare numerică unor lucruri cum ar fi sănătatea şi bunăstarea emoţională; dar încercarea de a atribui valori numerice unor asemenea lucruri este un nonsens. Aşadar, calitatea vieţii nu poate fi măsurată în acest fel.
(B) Astronomii folosesc fotografia color pentru a măsura temperatura stelelor. Folosirea fotografiei color implică faptul că obiectul fotografiat are culoare. Dar nu are nici un sens să vorbim de culoarea stelelor deoarece stelele sunt nori de gaz. Aşadar, fotografiile în culori ale stelelor trebuie că arată altceva decât culorile stelelor.
(C) Unii statisticieni prezic evenimente viitoare prin observarea evenimentelor din trecut; aceasta cere extrapolarea pe baza trecutului. Deşi este imposibil să faci preziceri sută la sută exacte prin extrapolare, multe preziceri se pot face cu un grad rezonabil de încredere. Aşadar, aceşti statisticieni au o justificare pentru prezicerea viitorului.
(D) Adesea oamenii sunt preocupaţi să ştie dacă ştiinţa şi religia sunt compatibile. Această chestiune presupune că ştiinţa şi religia se ocupă de aceleaşi probleme. Dar mulţi oameni consideră că ştiinţa şi religia nu se ocupă de aceleaşi probleme, chiar dacă par să o facă. Aşadar, mulţi oameni pot să creadă atât în ştiinţă cât şi în religie.
(E) Unii autori îşi imaginează cum ar fi viaţa dacă oamenii ar putea să locuiască pe planete îndepărtate. Ei susţin că a ajunge să locuim pe acele planete este o consecinţă inevitabilă a cercetării ştiinţifice actuale. Dar este absurd să credem că oamenii chiar vor ajunge să locuiască pe alte planete. Aşadar, trebuie să fie greşit să susţii că aceasta decurge inevitabil din cercetarea ştiinţifică actuală.

a, dar nu sunt sigura

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)