Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
buna dimineata tuturor!
azi e ziua cea mare,eu va urez multa bafta tuturor,fie ca cei mai buni sa ocupe acum un loc la inm,iar ceilalti sa nu se dea batuti,sa fie perseverenti si rezultatele nu vor intarzia sa apara!
Emotii mari astazi pana la afisarea rezultatelor, iar CSM-ul pare decis sa le prelungeasca pana la incheierea programului de lucru..
Am sunat eu la inm, desi nu sunt direct interesata, din pacate, si mi-au spus ca vor afisa ''dupa pranz, cand vor fi gata listele''.B-)
La csm nu mi-a raspuns nimeni la telefonul de pe site, cel cu ''informare publica...''.
e atata liniste pe forum acum inainte de rezultate, ca niciodata...si vorba lui counter..nu a auzit nimeni nimic din surse sigure sau mai putin sigure?
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)