avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Pentru putin. Nu te baza insa numai pe ele.Nu e suficient.E necesar dar nu si suficient.
:)
MayeMaya a scris:

Citeste topicul admitere inm august 2011. Vei gasi acolo pareri despre cartile respective.
Cat despre comisia de redactare, vom vedea. E prematur de discutat acum, cred eu.


imi poate spune si mie cineva componenta comisiei de redactare a subiectelor din anii trecuti?
sau membrii comisiei de la proba de interviu? sa imi fac o idee. sunt din bucuresti sau ?
va multumesc anticipat.
Salutare tuturor.
Eu sunt printre cei ce s-au incapatanat sa incerce de mai multe ori la INM: I oara 4,90; a II-a tentativa 5,60; a III-a 3,90 (poate pentru ca a fost in august 2010:(( si in plus si dupa 1 an de invatat); a IV-a oara 5,30. Precizez "amanuntele" astea in ideea ca poate sunt printre voi si unii care vor fi...incurajati poate, la gandul ca nu sunt doar ei in situatia asta.;)
Pentru vara asta, sincer nu stiu ce sa mai fac. E bine si sa nu te deznadajduiesti, e bine si sa fii consecvent, sa perseverezi, sa te incapatanezi ca un catar, dar parca m-am cam saturat de ultimele trei veri in care lumea se plimba sau face plaja iar eu stau cu teancul de carti in brate, mor de cald si de draci, si ma gandesc ca "poate de data asta......".
Indraznesc sa-mi dau o pauza de o vara, dupa care mai vad eu.
Celor care raman in competitie brava voua si urmatorul examen sa fie cu noroc.:thumbup:
Cineva imi spunea ca abia dupa 5 examene date si neluate poti sa zici ca renunti, pana la al 5lea examen inclusiv, ai sanse. Dupa aia, ioc!
Mai incearca o data, acorda-ti posibilitatea sa mergi la plaja, sa ai vacanta ca orice om normal, si asa daca vei pica, macar nu mai regreti.
Si eu m-am carat de 2 sau 3 veri cu cartile dupa mine la mare, de picat am picat si eram constienta ca nu am cum sa iau, dar nici nu-mi voi sacrifica viata pentru inm, oricum daca va fi sa iau, se va intampla asta cand va veni momentul meu. Am avut un astfel de examen, timp de 5 ani am incercat si am tot dat si cand speram mai putin si-am invatat mai putin, exact atunci l-am luat, mi-au picat fix subiectele pe care le stiam cel mai bine, deci eu as zice ca e mai mult o chestie de noroc, poti sa inveti ca disperatul, daca nu ai sclipirea sau nu bifezi ce trebuie, intelegi gresit contextul grilei sau altceva de genul asta, la revedere! Si dupa grila, in caz ca faci cele 70 puncte , urmeaza testul de logica si interviul. Am avut in iarna o colega care a ajuns in semifinale, dupa interviu a picat, evident, de la stress a facut o eruptie la nivelul pielii, i-au luat 2 luni sa-si revina la normal. N-as vrea sa ajung asa, sunt constienta ca daca va fi sa iau vreodata acest examen, va fi gratie norocului si nu stiintei. Pentru ca intrebarile sau unele intrebari permit interpretari, nu se dau materialele de pe care sa inveti astfel incat sa poti contesta daca pici, inm-ul respinge toate contestatiile, what's the point?
Mai invata cineva pentru examenul din vara? Vad ca topicul asta a ramas in parasire!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)