In functie de mai multe circumstante veti putea beneficia de o pedeapsa cu suspendare.
Amenda administrativa nu cred ca se poate deoarece pare sa fie vorba de trafic...cel putin la prima vedere...
Va trebui sa va angajati avocat pentru ca sansele la suspendare sa se poata materializa.
Este o speta foarte grea avand in vedere gravitatea faptei si pedeapsa prevazuta de lege.
Angajati urgent un avocat iscusit a pentru a minimaliza efectele juridice ale faptei dvs.,prin prestatia sa ,avand in vedere si circumstantele dvs personale.
In asemenea situatii conform legii ar trebui sa cooperati cu politia in sensul celor aratate de "m.belu"
Inteleg ca se retine si consumul ...sanse minime de a scapa fara executare...dar totusi existente.
Conteaza si interventia calitativa a aparatorului ales care poate influenta marimea pedepsei aplicate prin prestatia sa.
In ce priveste "sifonarea" scuze pentru jargon, ma abtin sa fac recomandari...insa acest lucru va poate atrage opobriul unora si chiar sa agraveze situatia...:) problema este destul de grava...succes?!
In caz de consum,fara trafic, se poate ajunge la suspendare sau chiar amenda administrativa.
Insa, in speta, pare sa fie vorba de trafic.
Depinde f mult de circumstante...in caz de trafic...
Dar, nu este chiar simplu a se ajunge la suspendare...
Detinere de droguri
vlad94
Buna seara,
In urma unei perchezitii corporale de catre jandarmi la un concert, fiului meu i s-au gasit 1 g marijuana, i s-a luat declaratie si a fost dus la ... (vezi toată discuția)
Droguri canabis
THC
Am fost prins cu 1 prieten de diicot am fost bagat la categoria complice la trafic de canabis .Ce sanse am sa imi iau cu suspendare? si cam cat ar fi? acuma ... (vezi toată discuția)