Daca vor ei sa fie adudiati ca martori.
Dar nu va jucati cu declaratiile.
Incercati sa consultati un avocat care sa va poata sfatui in mod corespunzator si sa evitati sa ajungeti la inchisoare aiurea...
Pentru ca daca sunteti libera nu inseamna ca nu se poate sa ajungeti la inchisoare...
Da, trebuie sa coopereze cu politia si nu sa ingreuneze cercetarile in scopul de a scapa de tragerea la raspundere penala.
Are dreptul de a se apara dar daca se apara aiurea va primi o pedeapsa cu executare daca a vandut evident...
Daca a consumat discutia este relativa...
In raspunsul mesajului dvs. ultim va pot spune ca aveti dreptul de a va schimba declaratia oricand in cursul procesului penala dar acest lucru este posibil sa va...infunde...
Dar aveti dreptul de a va schimba declaratia...dupa cum considerati...
Declaratia poate fi modificata, completata , schimbata in parte sau in totalitate insa orice schimbare a atitudinii procesuale si implicit a celor declarate trebuie gandita cu atentie tocmai pentru a nu a se aduce prejudicii persoanei respective si ma refer aici la existenta posibilitatii de a proba cele afirmate ; nu exista un termen in acest sens.
Sotul sau rudele apropiate ale invinuitului sau inculpatului nu sunt obligate sa depuna ca martori.
Mie mi-a creat impresia ca ar dori sa se sustraga de la tragerea la raspundere penala...Nu am nimic cu acest aspect dar daca o prinde judecatorul. o condamna cu executare.Si cand ma gandesc ca daca este isteata poate scoaa de inchisoare...
Detinere de droguri
vlad94
Buna seara,
In urma unei perchezitii corporale de catre jandarmi la un concert, fiului meu i s-au gasit 1 g marijuana, i s-a luat declaratie si a fost dus la ... (vezi toată discuția)
Droguri canabis
THC
Am fost prins cu 1 prieten de diicot am fost bagat la categoria complice la trafic de canabis .Ce sanse am sa imi iau cu suspendare? si cam cat ar fi? acuma ... (vezi toată discuția)