avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poveste de dragoste intre ea si varul primar al sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poveste de dragoste intre ea si varul primar al sotului

ce grad de rudenie exista intre o femeie si varul primar al sotului ei?este o poveste de dragoste intre ei doi.ea nu este casatorita cu acte ,si traieste o poveste de dragoste cu varul primar al acestuia(mamele lor sunt surori).se iubesc la nebunie dar nu au curajul sa faca ceva pt ei.ea are si un copil....cu toate astea ea vrea sa ia doar copilul si sa plece cu el.se iubesc prea mult dar situatia e cam dificila.voi ce ziceti??????ce sfat ii dati???









Vor fi frati uterini cei 2 copii.
Vedeti dvs., legea nu interzice degeaba legaturi intre rude pana la un anume grad...parca 3 . Cum se zice si in popor, se amesteca sangele. Si nu e bine, fiindca pot sa apara unele..sa nu le spunem ,,mutatii", insa sigur ceva nu este ok.
Se zice ca nu e sanatos acest amestec al sangelui. Divagand putin, intr-un mod oarecum exagerat aspectul amestecului acesta este descris intr-un roman superb..numit ,,un veac de singuratate".Unde copiii procreati intre rude ieseau cu codite de porc.Sigur, e si fictiune acolo, insa nu totalmente.
Rudenia intre cei 2 , var si concubin, este una destul de apropiata.
ce sa spun...cei 2 indraqgostiti ar fi bine sa intrebe si un preot...cred ca n-ar fi rau.
ok...am inteles....dar in primul rand vor fi frati,nu?? credeti ca ar fi vreun impediment in relatia celor doi????ca nu ar trebui sa fie impreuna????ce sfaturi le dati???
ok...multumesc mult!!!
s_micutza a scris:

ok...am inteles....dar in primul rand vor fi frati,nu?? credeti ca ar fi vreun impediment in relatia celor doi????ca nu ar trebui sa fie impreuna????ce sfaturi le dati???

Cunosc un caz in care doi frati buni,au 4 copii impreuna. Este poveste veche,de peste 25 ani. Acum,copiii sunt mari. Lumea i-au barfit,dar ei nu ripostau si isi vedeau de vietile lor. Nu cred ca au legalizat relatia vreodata.
Din cauza tensiunilor venite din partea oamenilor ce-i cunosteau,la un moment dat,au disparut. S-au mutat in alta zona a tarii,unde nu-i cunoaste nimeni.
Urat,dar real... Eu,nu sunt de acord cu astfel de relatii intre rude.
Poate ca nu mai sunt barbati ??? Sau femei ??? Mai ganditi-va putin...mai mult.
Ce spune legally, nu e tocmai fictiune. Exista un sat in judetul Vrancea, unde in urma cu vreo 25-30 de ani au existat multe asemenea cazuri. In urma consangvinizarii au aparut copii cu diferite malformatii. Cea mai intalnita malformatie fiind aparitia a 2 degete in plus la maini si/sau picioare.

Alte discuții în legătură

Grad de rudenie danaenache danaenache daca sunt afin de gradul III cu o persoana , ma pot casatori cu ea? multumesc. (vezi toată discuția)
Gradul 4 de rudenie catalinbanita catalinbanita Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine... si sa imi raspundeti punctual. 1. Sotiile a doi frati se incadreaza in ``rude pana la gradul 4``? 2. Daca ... (vezi toată discuția)
Grade de rudenie marlonbrando marlonbrando parintii sunt considerati rude de gradul 1 in cazul in care sunt casatorit? (vezi toată discuția)