avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... oug 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

oug 50/2010

in caz de somaj penalitatile curg
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 09:47, 13 Septembrie 2010
din pacate, da, curg ...
buna ziua,

ce trebuie sa fac in cazul urmator:
am primit actul aditional de la banca in care marja era marita de la 2.5 la 12, normal ca nu l-am semnat si am facut o notificare de refuz in care am scris motivul refuzului si am inaintat-o bancii. surpriza a fost ca banca sa refuze sa imi primeasca notificarea mea pe motivul ca au ei un formular de refuz conceput de ei. am vrut sa il completez si pe acela dar dupa paragraful cu refuzul, ei au mai adaugat un paragraf in care ma pune sa delcar pe propia raspundere ca nu mi s-a modificat venitul de la data incheierii contractului, ceea ce este fals, mie micsorandu-mi-se salariul; deci sa declar ceva fals, ceea ce va duce la anularea formularului lor de refuz si implicit la acceptarea tacita a actului aditional.

ce trebuie sa fac in acest caz?
Expediati aceeasi notificare de refuz a acceptarii cresterii marjei dar prin executor judecatoresc, cat mai repede, pentru a a va incadra in termenul fixat.
In caz de litigiu, in instanta, veti avea nevoie de o astfel de notificare trimisa prin intermediul executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare in legatura cu oug 50 depusa la banca monq monq buna, pe data de 17 .09.2010 am depus la bcr o notificare in legatura cu actul aditional (pe care nu l-am semnat) referitor la 2 credite pt nevoi personale.( ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 marius007 marius007 Ma intereseaza daca banca are voie sa modifice \"marja de eroare\", sau cum ii zice, in momentul aplicarii prezentei ordonante, deoarece conform acestei OUG ... (vezi toată discuția)
Probleme: majorare marja conform oug 50 si existenta cds 5y in formula de calcul a dobanzii Mihai Florentina-Luminita Mihai Florentina-Luminita Buna ziua! Am marea rugaminte de a-mi oferi suport in obtinerea unor raspunsuri referitoare la doua dintre problemele pe care le am cu un credit ... (vezi toată discuția)