avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Clasificarea NISA la OSIM pentru o pagina web ( site ) ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Clasificarea NISA la OSIM pentru o pagina web ( site ) si logo-ul acesteia.

Buna ziua,

Stiti cumva in ce clasa se incadreaza mai exact o pagina web ( site ) si logo-ul acesteia? Am studiat [ link extern ] .

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 10:17, 13 Septembrie 2010
Buna ziua,

intrebarea este putin neclara, nu se intelege ce produse/servicii doriti sa protejati prin inregistrarea logo-ului/denumirii site-ului la OSIM.
In principiu aveti clasa 42- creare si mentinere site web, dar daca mai doriti sa protejati si alte domenii de activitate, va rog sa le descrieti cu cuvintele dvs pentru a se intelege exact despre ce este vorba.
De exemplu, poate aveti activitati de publicitate sau comercializare desfasurate prin intermediul paginii web atunci acestea se incadreaza in clasa 35.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca clasa 42 din 2009 interzice folosirea unui nume domeniu de internet luciannitu luciannitu Buna ziua, Ma aflu un fata unei situatii pe care nu o mai inteleg. Avem nume si domeniul de internet \\"www.gxxx.ro\\" din 1996, folosit in transporturi din ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim geotax geotax Am si eu o intrebare Daca am o marca inregistrata la osim clasa 39(transport) si altcineva are aceiasi marca inregistrata clasa35(publicitate) si 42(creare si ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)