avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... marca inregistrata osim
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

marca inregistrata osim

Am si eu o intrebare
Daca am o marca inregistrata la osim clasa 39(transport) si altcineva are aceiasi marca inregistrata clasa35(publicitate) si 42(creare si mentinere pagini web) eu mai pot face reclama aceleiasi marci?
Imi trebuie acordul celui care detine clsa 35?
complicata problema... depinde cine a inregistrat primul... daca dvs ati inregistrat atunci el trebuie sa va ceara acordul si nu invers pentru publicitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca clasa 42 din 2009 interzice folosirea unui nume domeniu de internet luciannitu luciannitu Buna ziua, Ma aflu un fata unei situatii pe care nu o mai inteleg. Avem nume si domeniul de internet \\"www.gxxx.ro\\" din 1996, folosit in transporturi din ... (vezi toată discuția)
Clasificarea nisa la osim pentru o pagina web ( site ) si logo-ul acesteia. Laura Corina Laura Corina Buna ziua, Stiti cumva in ce clasa se incadreaza mai exact o pagina web ( site ) si logo-ul acesteia? Am studiat ... (vezi toată discuția)
Utilizarea de cãtre alþii a marcii clasa 35 pentru publicitate. este corect? luciannitu luciannitu Este posibil ca titularul unei marci la clasele 35,42 sa faca publicitate unei firme de transport marfuri cu denumire asemanatoare marcii in baza vreunei legi ... (vezi toată discuția)