avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concubinaj - partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concubinaj - partaj

Am trait timp de 12 ani in concubinaj . Mama mea mi-a dat 45.000 lei vechi acum 11 ani iar parintii lui 20.000 lei vechi pt a cumpara o casa cre a costat 65.000lei. Casa a fost trecuta pe numele mamei mele . In luna iunie 2010 am vandut o parte din teren cu suma de 25000 euro bani pe care i-a luat concubinul meu si i-a depus in banca pe numele lui . In luna iulie ne-m despartit . Mentionez ca avem impreuna un copil de 11 ani . As dori sa stiu daca el poate avea dreptul pe casa si pe terenul care mi-a mai ramas tinand cont ca locuinta este pe numele mamei mele .
Cel mai recent răspuns: carmen cucu , utilizator 16:22, 13 Septembrie 2010
nu are dreptul. proprietar exclusiv e doar mama dvs.
Va multumesc din suflet !

Macar sa stau linistita pentru ca eu nu mi-am dorit aceasta despartire .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trăiesc în concubinaj și avem un copil. În cazul decesului ... Mario's Mario's Trăiesc în concubinaj și avem un copil.in cazul decesului concubinei am drept asupra casei sau neamurile sunt îndreptățite să moștenească?.... ... (vezi toată discuția)
Drept de moștenire? amazoana1978 amazoana1978 Tatal meu e in concubinaj cu o femeie de 20 de ani din care rezulta si un copil care nu e recunoscut de nici unu din ei , in tot acest tim a ramas casatorit cu ... (vezi toată discuția)
Se considera inselaciune, abuz de incredere,poate fi incadrat undeva d.p.d.v. juridic? vatajita mihaela vatajita mihaela Mama mea a trait in concubinaj cu un domn timp de 7 ani. In timpul concubinajullui sau facut impreuna mai multe bunuri printre care si 2 masini.Prima masina a ... (vezi toată discuția)