avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa cumpar o casa pe teren concesionat.ce trebuie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa cumpar o casa pe teren concesionat.ce trebuie verificat?

buna ziua.am si eu o intrebare(cred ca mai multe de fapt).parintii mei vor sa vanda apartamentul si sa cumpere o casa in comuna pantelimon,pe un teren concesionat.ce trebuie sa verific la acea casa si teren?ce acte trebuie sa aiba persoana care imi vinde casa si unde sa ma uit sa vad daca sunt toate in regula?daca ma poate ajuta si pe mine cineva va rog...va multumesc
Cel mai recent răspuns: firucristina , utilizator 00:42, 2 August 2011
Verificati proiectul de executie, in special fundatia. Faceti o evaluare tehnica prealabila.
buna ziua
referitor la casa construita pe teren concesionat care teren nu are cadastru si intabulare facuta primaria nefiind interesata sa faca acest lucru ca urmare neputandu-se face actul de vanzare cumparare la un notar public ci la modul o declaratie la notar ca preiei concesiunea fiind de acord sa platesti respectiva redeventa , pasul doi un avocat in urma unui certificat fiscal face actul de vanzare cumparare pasul 3 primaria iti face act de concesiune pe teren te trece in rol fiscal aici dande-se si banii vanzatorului este k? adica practic devin propietar in urma unui act de vanzare cumparare incheiat de un avocat cat de linistita pot sta in privinta legalitatii acestui contract.? nefiind incheiat de catre un notar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa pe teren concesionat - la avocat? enverhoxha enverhoxha In legatura cu cumpararea unei case construite in orasul Pantelimon, pe teren concesionat, am auzit urmatoarea explicatie: Deoarece primaria nu a realizat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am concesionat la primaria comunei un teren din 2013 ... Tonybgd Tonybgd Buna ziua! Am concesionat de la primaria comunei un teren din 2013 și am construit o casa in care stau și as dori sa devin proprietar pe teren dar in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Marin Ene Aluna Marin Ene Aluna Doresc să cumpăr o construcție cu finalitate și recepție făcută de pe un teren concesionat de la primărie. Ni sa spus la notariat că ne trebuie o ... (vezi toată discuția)