avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatoria in cipru
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatoria in cipru

buna seara,as dori sa stiu care sunt procedurile pentru casatoria intre doi romani fara cetatenie obtinuta inca in cipru.multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 04:01, 17 Septembrie 2010
Daca aveti cetatenie romana,va puteti casatori in Romania.
Puteti sa solicitati aceasta ambasarei romane din acea tara
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Legea 119/1996
Art. 43. — (1) Șefii misiunilor diplomatice si ai oficiilor consulare de cariera ale Romaniei incheie casatorii intre cetateni romani sau daca unul dintre viitorii soti este cetatean roman, daca aceasta este in concordanta cu legislatia tarii in care sunt acreditati si daca cel putin unul dintre viitorii soti, cetatean roman, are domiciliul sau resedinta in circumscriptia consulara a misiunii diplomatice ori a oficiului consular.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie la ambasada rodicatimu rodicatimu Buna ziua as dori sa ma casatoresc la ambasada Romaneasca din Filipine, nu locuiesc acolo dar viitoarea sotie care ii Filipineza da are domiciliul acolo. Am ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean strain in italia sbarcea sbarcea Buna ziua ,eu si prietenul meu am vrea sa ne casatorim dar el se afla in italia ,pt ca a aplicat acolo pt acte pt ca viza lui ia expirat (prietenul meu este ... (vezi toată discuția)
Casatorie in republica moldova olteanu1978 olteanu1978 Buna seara! Am dat cu capul in ,,tavan\'\' daca pot spune asa, nu pentru ca vreau sa ma insor, mai degraba pentru birocratia cu care ma confrunt. Am cunoscut o ... (vezi toată discuția)