avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Bannerul de la Romtelecom din noiembrie 2007
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Bannerul de la Romtelecom din noiembrie 2007

Bannerul de la Romtelecom din noiembrie 2007

bulinele alea albastre apar fix cand nu am chef de ele...si raman pe acolo mult timp si ma streseaza si efectiv trebe sa stau sa astept pana cand dispare sa pot accesa anumite butoane din site....
inteleg ca se traieste din reclama...dar chiar asa de intrusiva....:( :((
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 17:07, 25 Noiembrie 2007
Vezi ca ai un X in partea dreapta jos a iconitei albastre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vi se pare noua imagine avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Am lansat astazi cateva modificari de imagine la Avocatnet.ro. Au aparut casete noi, atat in prima pagina, cat si in Forum. Forumurile recomandate sunt acum ... (vezi toată discuția)
Script ref. reclame Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog? Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu ... (vezi toată discuția)
Reclame in site - sunt deranjante? Alin Popescu Alin Popescu Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ... (vezi toată discuția)