avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Cerere Cedo - Strasbourg
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Cerere Cedo - Strasbourg

Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc traduse si documentele (sentinte, acte) in engleza ? Am citit pe net ca daca o trimiti in lb romana nu are acelasi curs si corectitudine in solutionarea ei, partea romana putand influenta negativ rezultatul sau poate face disparuta cererea cu totul. Cate modalitati sunt de trimis: posta, fax, email? Astept parerea dvs.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:27, 26 Septembrie 2010
Nu m-am lamurit :(
Sa explic mai bine: eu am comentat actele de reconstituire a dreptului de proprietate, actele si hotararile emise de Comisia judeteana, Comisia Locala si Instante impotriva noastra, sentintele si deciziile Instantelor in favoarea noastra, notificarile trimise de noi si raspunsurile, Procese Verbale de Licitatie. Am in total 1,3 kg de acte. Toate demonstreaza abuzul, nedreptatea, incalcarea sentitelor si favorizarea unui grup de interese.
Anexez copii xerox dupa toate acestea?
Nu, atasati copii de pe hotararile emise de catre instantele judecatoresti ...
Anexati toate inscrisurile pe care le depuneti ca dovezi si faceti referire in cererea dvs.
Daca faceti vorbire de un inscris este normal sa il depuneti pentru a putea fi examinat.
Hotararile trebuie neaparat depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondena cedo andrei_pap87 andrei_pap87 Domnilor vi-as fi recunoscator daca mi-ati oferi un mic ajutor legat de corespondenta cu Curtea de la Strasbourg. Am formulat in august 2010 o actiune la ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa ma informeze intr-o problema?? Manole Dumitru Manole Dumitru Hotararile si celelalte acte care vor fi atasate la o plangere pentru a o depune la CEDO trebuiesc traduse intr-o limba straina acceptata de Curtea ... (vezi toată discuția)
Proces cedo ioana0606 ioana0606 Buna seara, Am si eu un amic foarte bun ,care Curtea de la CEDO i-a acceptat dosarul si acum trebuie sa trimita toate actele.Am inteles ca trebuiesc traduse ... (vezi toată discuția)