avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prelungire contract anl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prelungire contract anl

am 38 ani si locuiesc in bloc anl ca chirias din 2003.dupa ce am implinit 35 ani contractul de inchiriere i-l prelungesc in fiecare an.Anul acesta primaria mi-a spus ca nu-mi poate reinoi contractul,deoarece am peste 35 ani.poate primaria sa ma dea afara din apartament?
Cel mai recent răspuns: marinakarina72 , utilizator 18:39, 22 Septembrie 2010
da, are dreptul sa va evacueze.
nu este adevarat...au specificat ca cei care au depasit varsta de 35 de ani vor avea chiria mai mare.normal ca nu au voie sa va evacueze ca nu scrie nicaieri in contract ca dupa implinirea varstei de 35 de ani trebuie sa parasiti locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias anl (41 de ani) aura2014 aura2014 Stau la ANL de 8 ani de zile. Eu am 41 de ani si sotia pe numele careia este contractul de chirie de la ANL are 38 de ani . Avem o vecina care ne-a reclamat ca ... (vezi toată discuția)
Opereaza tacita relocatiune? iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt beneficiara unei locuinte ANL prin programul pentru tineri pana la varsta de 35 de ani. Am ... (vezi toată discuția)
Majorare chirie anl Augusta2010 Augusta2010 Cand se recalculeaza chiria ANL pentru titularii de contract care au implinit 35 de ani si care au contracte incheiate de mai mult de 5 ani? Fix la implinirea ... (vezi toată discuția)