avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli

Buna Ziua
Am un teren de 1000mp pe numele meu si vreau sa-l dau societati mele cu contract
de comodat.Pe teren nu este nimic amenajat iar in contractul de comodat am specificat ca toate amenajarile cum ar fi imprejmuire,podet,porti si betonarea curtii
cad in sarcina societatii sa le faca .Dar eu pot sa ma scad cu aceste cheltuieli pe firma? Pe acest teren societatea va urma sa isi desfasoare activitatea ca depozit.
Cel mai recent răspuns: avasilcai alin , utilizator 10:56, 29 Septembrie 2010
Da sigur ca am sa construiesc numai dupa ce obtin autorizatiile si certificatele necesare de la toate instititiile. Primarul im da voie sa construiesc numai casa p+1si garaj ca asa vrea el,dar pug imi da voie sa construiesc spatiul comercial si birouri dar nui deacord primarul ca il incurc pe el.
Bun si daca eu costruiesc constructia si o comodez societatii mele,primarul ma poate incurca sa nu imi elibereze autorizatie de functionare ?i
In spatiul de la parter vreau sa amenajez un magazin cu profilul materiale de constructie,materiale de finisaj,electrice,instalatii sanitare si sa folosesc si curtea.
Ma poate incurca primarul sa numi de a autorizatie de functionare ?



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie in parc existent gilmi gilmi Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca pot sa construiesc pe un teren intabulat in favoarea mea, castigat prin proces cu primaria ,teren ce a fost transformat ... (vezi toată discuția)
Podet peste sant facut de primarie mttpsg mttpsg Buna ziua, Am cumparat un teren de casa . Este la un drum judetean. intre sosea si gardurile curtilor sunt cam 3 metri iar primaria a amenajat sant din beton ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pentru deducere impozit pe profit pauloo77 pauloo77 Am un SRL si am un contract de comodat pentru un sediu secundar intr-o locuinta personala P+1 in care nu locuiesc si nu am domiciliul acolo. Intrebare: Sunt ... (vezi toată discuția)