domnul care ofera 200-300 mii lei uita ca probabil suma asta nu-i ajunge cand da o fuga in timpul programului la o intalnire importanta ( a se citi la o bere ca e stresat rau si trebuie sa se remonteze ) , ii sugerez sa renunte la o astfel de intalnire importanta si sa-si intocmeasca singur toate delcaratiile , asa isi face si o reducere importanta si are si garantia ca si-a intocmit foarte bine situatiile , si asa contabilii astia nu sunt buni decat sa puna piedici afacerilor patronilor ...
ma refeream la un contabil care tine contabilitatea ca intre prieteni, fara contracte, fara sa vina la firma nici macar o ora pe luna, firma are un sg. angajat, n-are nici o contabilitate primara, etc...
Daca societatea are un angajat ,deja are: registru de casa,state de plata ,ordine de plata , balanta de verificare lunara,declaratii la:CAS, Directia de finante.
De ce oare aceasta profesie este privita cu superficialitate?
De acord cu persoanele care au abordat costurile acestei profesii.
Pentru firma cu 1 angajat mi se pare rezonabil un onorariu de 25 - 30 Euro.
datorita unora de la finante ,curte de conturi,banci,garda financiara care considera ca nu au suficiente venituri si care cel putin in tr.severin au monopolizat aproape toate societatile comerciale cu promisiuni de felul:tu fa prostii ca te scap eu contabilii adevarati sunt foarte prost platiti.Deci depinde si in ce oras esti,de patron si de cit esti de bun profesional si ca negociator.Un milion este perfect dupa parerea mea.