avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salariu contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salariu contabil

domnul care ofera 200-300 mii lei uita ca probabil suma asta nu-i ajunge cand da o fuga in timpul programului la o intalnire importanta ( a se citi la o bere ca e stresat rau si trebuie sa se remonteze ) , ii sugerez sa renunte la o astfel de intalnire importanta si sa-si intocmeasca singur toate delcaratiile , asa isi face si o reducere importanta si are si garantia ca si-a intocmit foarte bine situatiile , si asa contabilii astia nu sunt buni decat sa puna piedici afacerilor patronilor ...
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 12 Septembrie 2004
ma refeream la un contabil care tine contabilitatea ca intre prieteni, fara contracte, fara sa vina la firma nici macar o ora pe luna, firma are un sg. angajat, n-are nici o contabilitate primara, etc...
Daca societatea are un angajat ,deja are: registru de casa,state de plata ,ordine de plata , balanta de verificare lunara,declaratii la:CAS, Directia de finante.
De ce oare aceasta profesie este privita cu superficialitate?
De acord cu persoanele care au abordat costurile acestei profesii.
Pentru firma cu 1 angajat mi se pare rezonabil un onorariu de 25 - 30 Euro.
aveti idee cat munceste un contabil si cate nopti pierde?
daca stau bine si ma gandesc poate de 300000lei imi cumpar un pix,dar sa mai si traiesc....
datorita unora de la finante ,curte de conturi,banci,garda financiara care considera ca nu au suficiente venituri si care cel putin in tr.severin au monopolizat aproape toate societatile comerciale cu promisiuni de felul:tu fa prostii ca te scap eu contabilii adevarati sunt foarte prost platiti.Deci depinde si in ce oras esti,de patron si de cit esti de bun profesional si ca negociator.Un milion este perfect dupa parerea mea.

Alte discuții în legătură

Desfacerea cartii de munca cu litera " i " bassu86 bassu86 Am si eu o problema. Prietena mea lucreaza la un magazin cu articole de imbracaminte. Magazinul se afla in complezul Orizont 3000 ( Brasov) iar depozitul se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu salarul windwolf35 windwolf35 unii sunt de parere ca este legal iar altii nu sa se acorde avans salar pe dispozitie de plata de la casierie...parerea ca este legal o are si un jurist de la ... (vezi toată discuția)
Nu mi se platesc orele de noapte!! ktoni2009 ktoni2009 buna. daca cineva poate sa imi raspunda la niste intrebarii???sunt agent de paza la un patron in tg-mures lucrez numai de noapte de la ... (vezi toată discuția)