avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salariu contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salariu contabil

domnul care ofera 200-300 mii lei uita ca probabil suma asta nu-i ajunge cand da o fuga in timpul programului la o intalnire importanta ( a se citi la o bere ca e stresat rau si trebuie sa se remonteze ) , ii sugerez sa renunte la o astfel de intalnire importanta si sa-si intocmeasca singur toate delcaratiile , asa isi face si o reducere importanta si are si garantia ca si-a intocmit foarte bine situatiile , si asa contabilii astia nu sunt buni decat sa puna piedici afacerilor patronilor ...
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 12 Septembrie 2004
Cam bunicel 6 eu/ora fara taxe, pe negru ... cand un programator primeste 1-2 eu si raspunde pentru munca lui, daca castiga asa bine contabilii ar trebuie sa ma reporfilez
Va contraziceti degeaba, in final cam tot ce se face la noi e la negru. Legile o impun. Unii patroni in spatele celor 6-7 facturi pe care le inregistreaza, au de n ori mai multe neinregistrate, dar platesc un contabil la negru cu 500.000 lei.
Si sunt si destui contabili angajati, care-si rod unghiile o zi intreaga si care au salarii de milioane bune.
S-ar parea ca unii inca mai cred cu desavarsire in DIPLOME
Nu totdeauna asta inseamna sa fii si competent
MIE IMI IA 1500000,SI AM UN ANGAJAT SI AM MERS PE PIERDERE PANA ACUM.M-A SCOS PE PROFIT LUN ASTA PT.CA AM FACUT UN AUDIT.E PRINTRE CELE MAI MICI PRETURI PE CARE LE IAU CONTABILII IN SB.SI FACE TOT.EU I-AM CUMPARAT TOATE REGISTRELE NECESARE,SI MERG DOAR LA SEMNAT ORDINELE DE PLATA SI DE PLATIT LA BANCA SALARIUL ANGAJATULUI.[addsig]
Anca, draga mea, vrei sa spui ca ti-ai cumparat registrele necesare. Pt. ca le-ai cumparat pt. firma ta, nu "i-ai cumparat "contabilului aceste registre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea cartii de munca cu litera " i " bassu86 bassu86 Am si eu o problema. Prietena mea lucreaza la un magazin cu articole de imbracaminte. Magazinul se afla in complezul Orizont 3000 ( Brasov) iar depozitul se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu salarul windwolf35 windwolf35 unii sunt de parere ca este legal iar altii nu sa se acorde avans salar pe dispozitie de plata de la casierie...parerea ca este legal o are si un jurist de la ... (vezi toată discuția)
Nu mi se platesc orele de noapte!! ktoni2009 ktoni2009 buna. daca cineva poate sa imi raspunda la niste intrebarii???sunt agent de paza la un patron in tg-mures lucrez numai de noapte de la ... (vezi toată discuția)