avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere bilant semestrial pt o societate in regim ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere bilant semestrial pt o societate in regim derogatoriu?

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema,eu stiam ca daca am obtinut regim derogatoriu pt o societate trebuie sa depun doar bilantul anual la registrul comertului iar saptamana asta m-am trezit cu somatie de la Fisc ca trebuie sa depun bilant semestrial la Fisc ,mi-a expirat termenul din 18 august.Este corect?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:12, 13 Octombrie 2010
da, este corect
De fapt la semestru se depune o raportare iar aceasta raportare nu face ( la fel ca si bilantul ) obiectul declaratiilor pentru care se poate acorda regim derogatoriu
Multumesc!
Da,este corect.Raportarea semestriala nu face obiectul regimului derogatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma cu datorii la finante birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua!In cazul unei societati comerciale care isi suspenda activitatea la Registrul Comertului si are datorii la buget mai este obligat sa declare si sa ... (vezi toată discuția)
Raportari contabile delevadova delevadova daca o firma este suspendata pe o perioada de 3 ani se mai depune vre-o declaratie sau numai bilantul la sfarsit de an? (vezi toată discuția)
Bilant contabil rufy rufy Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai trebuie sa depun bilantul la 31.03 cand firma are activitatea suspendata conf. certificatului emis de ONRC cu data ... (vezi toată discuția)