avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In general despre mosteniri - LEGE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In general despre mosteniri - LEGE

Propuneti forurilor competente ca actele notariale in acest caz sa fie insotite de fisa de evaluare, proiect arhitectura, cartea funciara, titlu de proprietate etc. si astfel aprecierile ar fi obiective si s-ar varsa multi bani la buget,
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 10:58, 25 Septembrie 2010
Ma bucur pentru cele transmise de D-voastra si asteptam finalul proiectului. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine depune bilant la semestru? adrianabresug adrianabresug ce firme depun situatii financiare la 30.06.2014/?doar cele care au avut cifra de afaceri in anul precedent peste 220.000 lei ? (vezi toată discuția)
Problema alipire terenuri! BalacGeorge BalacGeorge Bunica mea cu 2 frati ai ei adica 3 in total au un teren mostenit, pentru care s-a facut succesiune si exista o hotarare judecatoreasca def si irevocabila. ... (vezi toată discuția)
Lichidare imobile de pe firma valentin1193 valentin1193 buna ziua,am suspendat firma,si pe firma am cumparat un spatiu cu bani adusi de mine la inceput ,acum doresc sa stiu solutia cea mai ieftina de a intra in ... (vezi toată discuția)