Ce sanse sunt ca o factura neaccepatata la plata prin nesemnare( tin sa precizez ca sunt persoana fizica si ca factura respectiva a fost intocmita fara acordul si recunoasterea mea) sa fie considerata de instanta ca fiind valida?in acceptiunea dreptului comercial factura trebuie sa fie sa fie semnata si stampilata( in cazul persoanei juridice, nu?)Acum am fost data in judecata ptr a plati 2 ff pe care nu le_am acceptat si pe care nu mi le insusesc, deoarece nu mi-am insusit bunurile respective, iar a doua ff nu stiu ce bunuri contine.
Am vazut in actiunea lor, ca avocatul soc spune ceva de existenta unui contract verbal.....intre mine si soc....ceea ce nu este adevarat .De cand poate fi invocata intr-o actiune in instanta o asemenea aberatie?
scuze, am tastat gresit....da, este vorba de 290 cp:">...ma gandeam ca nu cumva sa nu poata fi dovedita acuzatia,sa se aplice art 10(1) si sa-mi faca plangere ptr denunt calomnios....nu stiu....ma gandesc la toate posibilitatile......
Ptr ca ma gandesc, dat fiind faptul ca patronul este un impatimit al falsurilor(cam asa spune ca a facut avere) sa nu fi redactat vreun contract cu semnatura falsa, dar mai ales presiunea la care sunt supusa: am un serviciu solicitant, familie, probleme cotidiene, ritmul alert in care traim de altfel........spuneti-mi, va rog, exista in doctrina dr comercial sau civil posibilitatea existentei unui contract de v-c verbal, asa cum invoca av lor?sincer......eu nu am invatat despre asa ceva, dar poate stie el mai bine........in actiune, am vazut citate din Barsan si Carpenaru, incat am crezut ca am un tratat in fata, nu o actiune......