avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Restituire sume Concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Restituire sume Concedii medicale

Am de recuperat de la casa de sanatate 3 lei eu trebuiesa mai fac cerere la cjas sau se poate regla pe declaratia 102 de la finante mai trebuie sa anunt la casa de sanatate sa nu imi mai restituie ei banii ca vreau sa ii compensez pe declaratia de la finante???
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2010
MIRELAIONICA, utilizator
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 17:06, 4 Octombrie 2010
cu toate ca nu inteleg ce vrei sa spui , eu cred ca aceasta reglare poti sa o faci din op-urile de viramente la bugetul de stat, declaratia 102 si declaratia la FNUASS
Pe delcaratia de la salarii am de recuperat 3 lei iar cand intocmesc 102 la finante la rubrica deductibil=64 se poate sa trec la de dedus=3 lei si sa dau la plata mai putin acesti 3 Lei.Nedumerirea mea este daca trebuie sa anunt si casa de sanatate ca nu vreau sa mai recuperez acesti 3 lei de la ei ci ii voi compensa cu ce am de plata???
daca ai 3 lei pe declaratie de recuperat , nu ai incotro trebuie sa faci dosarul de recuperare pt.3 lei; asa zice legea, altfel ar fi zis pe undeva ca pana la suma de.... nu se mai recupereaza.
Daca aveti sume de recuperat, in speta doar 3 lei, ii scadeti din ce aveti de plata la FNUASS si ii mentionati in declaratia 102.
Nu trebuie sa anuntati Casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere restituire concedii medicale nedepusa la termen andreeaoradea andreeaoradea Buna seara. colega mea nu a stiut de modificarea legii si nu a depus in termenul legal de 90 zile cererea catre casa de sanatate pentru restituirea CM platite ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 102 cristina 4 cristina 4 Buna ziua am completat in declaratie 102 toate obligatiile la stat, pentru contul contrb boala 0.85% am de recuperat boala de la FNUASS cum este corect ... (vezi toată discuția)
Note contabile inreg.eronat krika8712 krika8712 Buna ziua, Am urmatoarea situatie careia nu stiu cum sa o dau de cap. In anul 2007 am avut concedii medicale iar nota contabila am inregistrat-o asa 4311=423 ... (vezi toată discuția)