avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... atributiile unui administrator de gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

atributiile unui administrator de gradinita

buna asi dori sa stiu ce drepturi are un administrator la o gradinita cu program prelungit .pt ca uni se cred buricul pamantului si administratorul de la gradinita noastra crede ca e director se ea de unele educatoare care inscriu copii la gradinita si zice ca de ce nu merg parinti prima data sa vorbeasca cu ea dacai primeste sau nu . si eu sunt un caz dinacela care anul trecut ma trimis cu fetita acasa pt ca nu am vorbit cu ea astept un raspuns cat de urgent . va multumesc
Cel mai recent răspuns: annastoia , utilizator 21:48, 28 Septembrie 2010
Directorul stie? Niciodata administratorul nu a avut atributii in domeniul inscrierii prescolarilor.
buna.problema e ca directorul stie dar este si o problema pt ca ea este angajata de patroni particulari pt ca gradinita apartine acelor patroni probabila ati auzit de jidvei si nu stim ce sa mai facem cu ea asi putea sa depun o pl cu anonim va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)
Calificare necesara pentru deschidere gradinita Doana Simona Doana Simona buna ziua, as dori sa imi deschid o gradinita particulara si vroiam sa va intreb, daca este necesar sa am o anumita diploma, pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)