augustin01 a scris:
Astazi am primit o scrisoare de la BCR Asigurari cu urmatorul continut:
"Precizam ca avariile suferite de autoturismul BMW 330 d( bara spate este avariata lateral dreapta si stanga, insa in zona centrala nu apar avarii) nu au corespondent ca amplitudine, inaltime si respectiv latime cu cele ale autoturismului Renault CLio (bara fata - central deformata, capota motor deformata central, grila radiator deformata, numar inmatriculare lipsa etc). Astfel, BCR Asigurari VIG este exonerata de la plata despagubirilor aferente dosarului de dauna."
Atunci, am luat o carpa si am sters bara, dupa care am demontat armatura de pe ea. Fotografiile efectuate de mine graiesc de la sine..
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Astazi am contactat un avocat, urmand dupa audienta de miercuri cu dl. director sa-i actionez sau nu in instanta. Cred ca dupa ce-i voi arata si aceste fotografii, isi va schimba pozitia. Sa vedem.
Morala: daca aveti un accident, faceti 100 de fotografii imediat, altfel s-ar putea sa ramaneti cu buza umflata!
Stimate domn,
Imi permit sa va sfatuiesc sa legendati fiecare foto. Sunt acol si foto ale auto c v-a lovit ?
Considerati audienta dvs la dl Director ca un fapt coletarel procedurii juridice. Chiar daca s-ar admite imprimarea su stenografierea discutiilor.
Nu eludati prevederile codului de procedura in materie. respectiv:
Indiferent de audienta (inafara cazului ca dl Director -care fiti sigur isi va consulta expertii tehnici si pe cei juridici- v-ar admite despagubirea) dvs. trebuie sa incredintati avocatului misiunea de a convoca asiguratorul, legal prin scrisoare recomandata cu AR la cabinetul sau in termen de 15 zile pentru conciliere cu consemnarea pozitiilor celor doua parti , a asiguratorului in special si sunb semnatura. In caz ca aceasta conciliere sdupa termenul legal nu este urmata de o admitere a dreptului dvs, abia atunci trebuie sa faceti plangere civila la judecatoria unde se arondeaza sediul social al asiguratorului (si nu al filialei unde sunteti asigurat)
De veti ignora aceste etape procedurale aveti toate sansele sa ramaneti cu buza umflata chiar si in fazele de recurs. Considerati ca sunt Stan Patitul. Numai ca eu am urmat toate aceste etape. Accident in 6 mai 2009. Prin jocul termenelor si convocarilor de conciliere (la care asig. nu s-a prezentat) ma voi afla in prima instanta in .......Decembrie 2010 !!! Si atentie ! La dosar se afla o decizie de justitie care pronunta nevinovatia mea. Definitiva si irevocabila !!! Avocatul dvs trebuie sa fie unul competent si mai ales inrockuptibil (presumptio odiosa)
Tineti-ne la curent caci va trebui ca aceasta comunitate avocat.net sa adune destule elemente pentru ca la un moment dat abuzurile si tertipurile unor societati de asigurari (mai ales cele cu capital strain) sa fie stopate printr-un cod al asigurarilor mult mai elaborat (in faza cu legislatia europeana) a carui lipsa multi o constata , deseori pe pielea lor.
Sa traiti bine