avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Absolvent Spiru Haret
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Absolvent Spiru Haret

Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am inaintat cereri, petitii...). Ce pot face? In ce categorie se incadreaza cazul meu? Intentionez sa itentez proces...
Cel mai recent răspuns: bcfbmv , utilizator 15:41, 23 Octombrie 2011
Buna ziua,
Eu am terminat si eu Dreptul la "Spiru Haret" in iulie 2009, am numai adeverinta de la universitate cu antetul si stampila MECTS-ului, prin care sunt recunoscut ca licentiat, cu aceasta m-am angajat, m-am inscris in CCJ, iar luna trecuta am dat definitivatul in consiliere juridica (recunoastere totala din parte colegiului).
Problema care mi-o pun este daca in instanta cand ma prezint si depun actele ca si consilier juridic din partea societatii, nu-mi va crea probleme lipsa diplomei - prezentand tot adeverinta. Stiu ca, chiar daca nu mi-au eliberat diploma, (fara o anulare a licentei mele in istanta), ea este valabila. Dar romanul este carcotas si poate fi chiar rau-voitor.
Va rog sa-mi spuneti daca mai sunt cazuri ca al meu.
Astept o parere obiectiva a lui Freelis .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ush- problema tuturor care au sustinut si promovat examenul de licenta 2008-2009 sos Meliana Meliana OG 10/2009, ca urmare a unei interpretari neunitare si confuze de catre oficiali ai Ministerului Educaiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, a condus ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Va rog, daca imi poate spune cineva, cum a ramas cu absolventii de la Spiru Haret? Am terminat in iunie, prin sustinerea si promovarea examenului de lincenta, ... (vezi toată discuția)